Hoe kan ik een OA Meeting zoeken

Hoe kan ik een OA Meeting zoeken

Anonieme Overeters helpt degenen die last hebben van dwangmatig eten vinden de hulp die ze nodig hebben om te herstellen en een gezonde relatie met voedsel te behouden. Ze doen niet alleen betrekking op kwesties met betrekking tot voeding of gewichtsverlies en in plaats daarvan proberen de onderliggende reden waarom mensen dwangmatig eten en gebruik maken van de 12-stappen programma om hen te helpen hun wensen te verlagen om veel te eten te vinden. Anonieme Overeters bijeenkomsten zijn verspreid over de Verenigde Staten en kan gemakkelijk gevonden worden door het volgen van een paar stappen.

Instructies

•  Bezoek de Overeaters Anonieme website op oa.org een Overeaters Anoniem uw ​​buurt te vinden. Anonieme Overeters heeft meer dan 6.500 persoonlijke ontmoetingen over de hele wereld. Naast het helpen vind je een in-persoon vergadering, de Anonieme Overeters website kan u helpen bij een online of telefonisch bijeenkomst te vinden, en het biedt nuttige informatie over veel eten en wat u kunt verwachten van een vergadering.

•  Call Overeaters Anoniem op 505-891-2664 om een Anonieme Overeters bijeenkomst in uw buurt te vinden. Als u geen toegang tot internet hebben of liever met een levend persoon te spreken, kun je hun kantoor bellen om een ​​Overeaters Anonieme vergadering vinden.

•  Vraag uw begeleider of therapeut waar de dichtstbijzijnde Overeaters Anonieme bijeenkomst is om u. Als u het zien van een counselor of therapeut over je dwangmatig eten, zullen ze in staat zijn om u te vertellen waar de dichtstbijzijnde OA bijeenkomsten zijn en wanneer ze elkaar ontmoeten.

•  Zoek de online gele pagina's op yellowpages.com voor een Anonieme Overeters bijeenkomst in uw buurt. Typ gewoon in "Anonieme Overeters" en je stad naar de kast kantoor of ontmoetingsplaats uw buurt te vinden.