Hoe kan ik een klacht over Uw Arts Lodge

Hoe kan ik een klacht over Uw Arts Lodge

Artsen oudsher nemen de eed van Hippocrates, de belofte om de geneeskunde ethisch oefenen. Het duurt jaren van studie om een ​​arts te worden en de eed af. Maar dat is geen garantie voor een arts zal niet onethisch handelen. Als een arts heeft slecht behandelen u, kunt u een formele klacht tegen hem in te dienen. U kunt uw klacht indienen bij het bestuur, afdeling of dienst dat de gezondheidszorg toezicht voorziet in uw staat.

Instructies

•  Zoek de gezondheidszorg toezicht groep in uw staat. Afhankelijk van waar u woont, kan dit de gezondheid afdeling, gezondheidszorg of de raad van de gezondheid worden genoemd.

•  Zoek de website van het toezicht op de groep voor een link naar een klacht in te dienen. Het is meestal te vinden op de homepage, en de link brengt u naar een andere pagina met informatie over hoe u uw klacht melden.

•  Lees de klacht en bepalen of uw klacht in aanmerking komt. Meestal zal klachten over facturatie, persoonlijke conflicten en bed manier niet worden aanvaard. Er is meestal een statuut van beperkingen ook.

•  Volg de instructies over hoe je een klacht in te dienen als de jouwe in aanmerking komt. U zult waarschijnlijk moeten een schriftelijke en ondertekende rapport mail. Anonieme klachten zijn moeilijk te onderzoeken en worden meestal niet geaccepteerd.