Hoe kan ik een hoofdpijn met Kruiden Treat

Hoofdpijn; we allemaal te krijgen op een of ander moment. Sommige verdwijnen na het nemen van een aspirine of twee. Sommigen zetten in slopende migraine. Wat ook de oorzaak van de hoofdpijn - spanning, stress, luchtvervuiling - kun je ze natuurlijk te behandelen met kruiden. Er zijn tal van kruiden die kunnen worden gebruikt om uw hoofdpijn en meest kruidengeneesmiddelen behandelen zijn zeer eenvoudig te maken en / of gebruiken. Bovendien zijn sommige van deze kruiden zijn gevonden door velen in de medische gemeenschap geldige pijnstillende eigenschappen.

Instructies

Hoe kan ik een hoofdpijn met Kruiden Treat

•  Moederkruid is een van de meest voorkomende kruiden gebruikt om hoofdpijn te behandelen. Gewoon kauwen 3-5 bladeren. De hoofdpijn moet verdwijnen binnen een paar minuten. Als je geplaagd door migraine, kauwen 3-5 bladeren dagelijks. Het zal een paar maanden van regelmatig gebruik om de migraine volledig te stoppen, dus wees geduldig. Ook moederkruid smaakt echt slecht. Je moet ofwel iets te dicht te drinken bij de hand waarmee je moederkruid jagen of gebruik de bladeren in een gearomatiseerde thee.

•  citroenmelisse of kamille thee; een van deze kruiden is geweldig voor het helpen u te ontspannen en te verlichten van hoofdpijn veroorzaakt door stress of spanning. Voeg eenvoudig een theelepel van de gedroogde kruiden of twee theelepels van het verse kruid op een kop kokend water, trekken gedurende 15 minuten, stam en sip.

•  Gedroogde lavendel is een ander kruid dat goed is voor het verlichten van stress en / of spanningshoofdpijn. Gewoon rollen enkele van de lavendel bloemen in een washandje of een stuk doek. Plaats op je voorhoofd en boven je ogen. Ontspan en laat de geur van de lavendel om weg te voeren van uw hoofdpijn.

•  Witte wilgenbast bevat salicylaten, die vergelijkbaar zijn met ingrediënten gevonden in aspirine. Kook gewoon 1-3 theelepels van de gehakte kruiden in een kopje water voor vijf tot 10 minuten. Stam. Drink maximaal drie kopjes per dag.

•  Pepermunt: Verdun een deel essentiële olie van pepermunt met negen delen alcohol of water. Wrijf op het voorhoofd en tempels elke 15 tot 30 minuten (vermijden van de ogen) na het begin van een hoofdpijn. Een druppel of twee rechte etherische olie van pepermunt kan ook onder de neus worden gedept te helpen verlichten van de druk en congestie die sinus hoofdpijn kan veroorzaken.

Hints

  • U kunt ook moederkruid combineren met witte wilgenbast om migraine te behandelen.
  • Gebruik geen witte wilgenbast als u allergisch zijn voor aspirine zijn. Niet moederkruid gebruiken als u huiduitslag krijgt bij het werken met de verse kruiden. Moederkruid kan soms leiden tot zweertjes in de mond bij die mensen die kauwen op de verse bladeren. Laat pepermuntolie niet op baby's of kleine kinderen. Als u verdere vragen hebben of niet bekend zijn met een bepaald kruid, altijd met uw arts of een gecertificeerde drogist raadplegen.