Hoe kan ik een dokter in een andere staat zoeken

Hoe kan ik een dokter in een andere staat zoeken

Het vinden van een arts in een andere staat kan een uitdaging zijn, vooral als je niet weet wat de streek zeer goed. Of je beweegt of op reis, dan moet u een arts die uw medische filosofie deelt en begrijpt uw ​​bezorgdheid te vinden. Het is belangrijk om een ​​nieuwe arts die u met mesh vinden. Gelukkig zijn er databases en directory's beschikbaar die lijst artsen. Echter, om persoonlijke aanbevelingen is vaak de meest betrouwbare manier om iemand die je leuk vindt.

Instructies

•  Vraag om een verwijzing. Uw huidige arts zal de toegang tot de namen en de praktijken van artsen gevestigd in een andere staat hebben. Kan hij of zij in staat zijn om je een aanbeveling om het proces gemakkelijker te maken. Als u familie of vrienden in die toestand, vraag hen dan om de namen van hun artsen. Noemen hun namen toen contact opnemen met de arts.

•  Neem contact op met uw zorgverzekeraar. Velen hebben online directories om u te helpen een arts of ziekenhuis die deelneemt aan uw plan te vinden.

•  Neem contact op met de medische raad van bestuur van de staat. Alle licentie artsen zijn geregistreerd bij de raad van bestuur. Medische planken bieden telefoonnummers en sommige hebben de informatie online. Zie Bronnen voor een lijst van State Medical Boards.

•  Roep een ziekenhuis in het bijzonder staat. Vraag het personeel voor artsen zij aanbevelen in de specifieke specialiteit die u zoekt, zoals orthopedie en oncologie. Aangezien artsen en ziekenhuizen samen te werken, moeten zij in staat om de beste te bevelen.

•  Schik een eerste gesprek met de arts. Dit moet een bezoek in zijn kantoor, geen medisch examen. Bespreek uw gezondheid geschiedenis met hem samen met eventuele problemen of zorgpraktijken die u verkiest. Vragen om zijn geloofsbrieven te zien. Kies hem alleen als je je voelt absoluut comfortabel met hem en zijn medische filosofie.