Hoe kan ik een Diabetische Menu & Shopping List aanmaken

Zoals gerapporteerd door de American Diabetes Association, meer dan 23 miljoen Amerikanen hebben ofwel type 1, type 2 diabetes of zwangerschapsdiabetes. Type 1 diabetes is wanneer het lichaam produceert geen insuline, dat verantwoordelijk is voor het omzetten van suiker in bruikbare energie. De type 2 classificatie is de meest voorkomende en hetzij veroorzaakt een lage productie van insuline of het lichaam verwerpt insuline. Zwangerschapsdiabetes komt voor bij zwangere vrouwen die een hoge bloedsuikerspiegel, die een overmaat niveau van glucose veroorzaakt. Het beheer van suiker in het lichaam is van groot belang om personen die diabetes hebben, en dat ze met succes kunnen worden bewaakt met een gezonde diabetische maaltijd plan.

Instructies

Shopping List

•  Begrijp wat je kunt eten. Op basis van uw type diabetes, mate van activiteit, medicatie en andere gezondheidsproblemen, de studie van de voedingsmiddelen die het beste zullen profiteren je.

•  Ga naar de markt van uw lokale landbouwer voor verse producten en op zoek naar items met een breed scala aan kleuren.

•  Shop voor essentials zogenaamde superfoods dat de meeste voedingsstoffen: donkergroene bladgroenten en tomaten, bessen en citrus, volle granen, vetvrije zuivel, noten en vis hoog in omega-3 olie, zoals zalm.

•  Blijf favoriete recepten gebruiken als je aan het koken voor je gezin ook. U kunt ongezonde componenten voor meer diabetische-vriendelijke degenen te vervangen; vervang verwerkte witte bloem of brood voor volkoren tarwe, gebruiken magere melk in plaats van het geheel, en het gebruik van koolzaadolie of olijfolie in plaats van reuzel en boter.

Menu

•  Gebruik maken van My Food Advisor. Deze online tool helpt u te registreren en bijhouden van uw voedselinname en helpt bij het creëren van de maaltijden.

•  Zoek de maaltijd plan dat voor u werkt. De American Diabetes Association suggereert drie verschillende opties, T-Plate, koolhydraten tellen en het gebruik van de Diabetes voedingspiramide.

•  Verdeel je bord in drie delen voor de T-Plate plan. De grootste moet nonstarchy groenten bevatten, en de kleinere twee moet een portie vlees en een zetmeel object bevatten.

•  tellen koolhydraten door het monitoren van de hoeveelheid gram in voedingsmiddelen. De gemiddelde gezonde maaltijd voor een diabetespatiënt zou tussen de 45 en 60 gram koolhydraten bevatten.

•  Werk je weg omhoog de ​​Diabetes Voedsel Piramide, met de grootste portie zijnde granen, bonen en andere voedingsmiddelen die rijk zijn aan zetmeel, dan kleinere gelijke porties van fruit en groenten, gevolgd door minder zuivel en vlees.

Hints

  • Te organiseren. Noteer de juiste ingrediënten en recepten, terwijl het wissen van je koelkast en kasten uit alle gevaren voor de gezondheid.
  • De American Diabetes Association Foundation adviseert niet om te winkelen, terwijl honger te haastige en ongezonde keuzes te voorkomen.