Hoe kan ik een beknelde zenuw Behandel in de hals met injecties

Een beknelde zenuw in de hals ontstaat wanneer overdruk of druk op de aangedane zenuw wordt geplaatst. Dit kan worden veroorzaakt door zwaar tillen, trauma of gemeenschappelijke stress. Als u last heeft van een beknelde zenuw in je nek, kunt u last hebben van pijn in de nek, gevoelloosheid, stijfheid en tintelingen. Gelukkig zijn er verschillende manieren om een ​​geknepen zenuw in de hals te behandelen, waaronder behandeling met injecties.

Instructies

•  Praat met uw arts over de behandeling plan dat voor u juist is. Injecties zijn meestal slechts een stukje van de puzzel als het gaat om de behandeling van een beknelde zenuw. Informatie over andere manieren om aandoening te behandelen, zoals fysiotherapie en niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAIDs).

•  Ontvang lokale injecties met corticosteroïden. Corticosteroïden, zoals cortison en aldosteron, verminderen ontstekingen en verlichten pijnlijke symptomen. Deze vorm van behandeling is onwaarschijnlijk dat symptomen permanent elimineren, maar het kan tijdelijke verlichting brengen.

•  Bel uw arts als uw injecties niet aan pijnbestrijding te brengen. Als dit het geval is, kan verdergaande zuivering vereisen zoals chirurgie. Chirurgie vereist meestal het verwijderen van de weefsels die het plaatsen van onnodige druk op de beknelde zenuw.