Hoe kan ik een Bed Vind je een PleegMedewerker Make

Hoewel het lijkt misschien gemeenschappelijke kennis, het veranderen van een bed in een ziekenhuis of verpleeghuis is anders dan het veranderen van een in uw eigen huis. De uitdaging van het maken van een bed als een verpleeghulp is om de taak te gebeuren zo snel --- en netjes --- mogelijk, terwijl het afzien van het opofferen van de patiëntenzorg en het waarborgen van het gebied wordt zo gezuiverd mogelijk. Het beste is om al uw benodigdheden te verzamelen voordat de kamer van de patiënt om het proces te versnellen.

Instructies

•  Don een paar rubberen handschoenen en het verzamelen van benodigdheden. Eenmaal in de kamer, verhogen het bed naar een comfortabele hoogte die geen pijn doet je rug of leiden tot te veel van een stretch terwijl u werkt. Begin op één zijde van het bed naar de hoeveelheid beweging vereist om het bed te verminderen. In een grote faciliteit, kan je enkele tientallen bedden per shift te veranderen, zodat het risico van herhaalde pijn te verminderen door het vinden van een niveau dat geschikt is voor uw comfort is.

•  Verwijder al het beddengoed. Als vuil is, zet het beddengoed in een wasmand. Zo niet, zet ze in een stoel. Niet schudden of verstoren de dekens te veel, terwijl je ze vouwen zich te onthouden van het verspreiden van verontreiniging in de lucht.

•  Trek alle kussenslopen. Stel de kussens op een ondergrond en de kussensloop in het midden van het bed. Verwijder het vel los te haken door het hoeslaken uit de matras en het duwen van de vuile ingerichte en vlakke platen naar het midden van het bed. Neem ze rechtstreeks naar de wasmand. Niet schudden of pluis de vuile lakens om stof, vuil en ziektekiemen te houden van vliegen in de lucht.

•  Was en / of flip de matras. Doe dit alleen als nodig is op basis van uw faciliteiten praktijken. Een pleegmedewerker moet altijd zoeken blootgesteld veren wanneer de vellen verwijderd en stelt de juiste afdeling indien er behoefte is de matras te verwijderen.

•  Strek het hoeslaken over de matras aan de ene kant. Dan, duwen in de richting van de andere kant. Leg de vlakke plaat over de ingerichte en de positie van de plaat te hebben over een voet van de overhang. Vellen die in de lengte gevouwen zal een vouw om u te begeleiden naar het midden van het blad vinden zijn; Echter, in een bezet bed, deze lijn zal niet zichtbaar zijn, dus wennen uzelf op eyeballing de overhang aan de vlakke plaat te centreren. Spreid de deken volgens dezelfde procedure om het bedrag van overhang nodig peilen.

•  mijter de hoeken van het bed. Doe dit door het plaatsen van uw hand langs de rand van het laken en deken over een voet uit de buurt van het einde van het bed. Pak de laken en deken en trek je alleen dat gedeelte over aan de top van het bed. Dit zal een driehoek vorm te maken. Plooi onder geen overhang langs het einde van het bed en aan de zijkant. Drop het laken en deken terug naar de mijter te voltooien.

•  Verplaats rond naar de andere kant van het bed. Trek het hoeslaken rond de laatste twee hoeken. Als verpleeghulp, moet u er absoluut zeker van dat er geen kreukels en vouwen in de plaat, die doorligwonden en huidbeschadiging kan veroorzaken te maken. Verspreid het vlakke laken en deken plat over het bed. Eindig door mitering de hoek aan de andere kant van het bed.

•  Leg een schone kussensloop over het kussen. Prop het kussen omhoog aan het hoofd van het bed als dat de voorkeur van de patiënt. Verzorgenden en andere ziekenhuizen en zorginstellingen zijn verplicht om de kussens te plaatsen met de opening van de zaak geconfronteerd weg van de deur.

Hints

  • Indien nodig, plaatst wegwerp pads of gevouwen handdoeken op het bed, hetzij onder de hoeslaken of via het hoeslaken, afhankelijk van uw faciliteiten richtlijnen. De praktijk ontstaan ​​en verdwijnen van een bed wanneer u het juiste geraakt hebben al de nodige stappen. Het maken van een bed is een onderdeel van het gecertificeerd verpleegkundig assistent of CNA, examen.
  • Plaats nooit schone of vuile lakens en dekens op bed een andere patiënt of draag ze dicht bij je lichaam.