Hoe kan ik een Bed Bug Teken

Bedwantsen zijn kleine insecten die zo worden genoemd omdat ze vaak worden gevonden in bedden en kleine spleten. Deze kleine wezens, ook bekend onder de wetenschappelijke naam Cimex lectularius, voeden met het bloed van warmbloedige dieren. Mensen zijn de beste doelwitten omdat mensen hebben veel van de blootgestelde huid. Volwassen bedwantsen zijn ongeveer 1/4 inch lang en hebben een roodbruine kleur. Hun lichamen zijn ovaal en plat.

Instructies

•  Teken een ovaal met je potlood, dat is meer horizontaal dan verticaal. Dit is het hoofd van het bed bug. Aan de bovenkant van het ovaal, trek een kleine cirkel waarvan het onderste grens samenvalt met de bovenrand van het ovaal. Teken de cirkel midden van het ovaal en maken ongeveer een achtste zo breed als de ovaal. De cirkel voegt detail aan de vorm van de bug's hoofd.

•  Teken een ovale verbinding met de onderkant van het ene u haalde stap 1 het lichaam van het bed bug maken. Voeg deze ovale langer verticaal dan horizontaal en ongeveer drie keer zo groot als het hoofd. Om het lichaam kijken meer authentiek, maken het iets puntig op het uiteinde tegenover het hoofd en trek acht gelijkmatig verdeelde verticale strepen op het lichaam om textuur te tonen.

•  Teken drie poten aan elke kant van het bed bug. Teken de eerste paar benen die waar de kop aan het lichaam. Teken de derde paar benen op het halverwege punt van het bed bug's lichaam en trek het tweede paar benen halverwege tussen het eerste en het derde paar.

•  Trek twee antennes, met aankomen op de rechterzijde van de cirkel boven het hoofd en de andere die uit de linkerzijde van de cirkel.

•  Vul in de kleur van uw bed bug. Eerste kleur alle onderdelen met een beetje met de bruin gekleurde potlood of krijt en ga dan over die nog meer licht met de rood gekleurde potlood of krijt. Als je eenmaal volledig zijn gekleurd de bedwants, voeg de details met de zwarte gekleurde potlood of krijt. Ga over de horizontale textuur lijnen die u hebt getekend op het lichaam en scherp te schetsen van het lichaam, hoofd, benen en antennes met zwart.