Hoe kan ik een arts die gespecialiseerd is in het behandelen van Narcolepsie zoeken

Als u of een dierbare is gediagnosticeerd met narcolepsie (een slaapstoornis gekenmerkt door plotselinge en oncontroleerbare afleveringen van de diepe slaap), is het altijd slim om te zorgen dat de arts die u kiest voor een behandeling is board-gecertificeerd en gelicentieerd. Bij het zoeken naar een arts, kunt u ook willen weten of hij of zij onderworpen aan disciplinaire maatregelen is geweest. Volgens MDNationwide, zijn naar schatting 50 tot 60 procent van de artsen ten minste een keer aangeklaagd tijdens hun loopbaan. Hoe meer je weet, hoe makkelijker het zal zijn om de beste beslissing te nemen voor u of uw geliefde.

Instructies

•  Neem de staat medische raad. De meeste medische toestand boards bieden beperkte informatie over artsen, zodat u kunt wensen om verder onderzoek te doen.

•  Neem de American Board of Medical Specialties (ABMS), een non-profit organisatie bestaat uit 24 medisch specialisme boards. De ABMS biedt ook tal van links en bronnen om medische organisaties die kunnen helpen bij uw zoektocht. De ABMS beschrijft hoe je arts verificatie kunt controleren via de e-mail, online of via de telefoon. Het bevat 145 specialiteiten en subspecialties waarin de ABMS Medical Boards bieden certificering. U wilt op zoek naar een arts die is gecertificeerd in "Sleep Medicine ', die valt onder verschillende categorieën, waaronder kindergeneeskunde en neurologie.

•  Gebruik een internetservice. Diensten zoals MDNationwide brengt u voor een volledige achtergrond rapport, maar de informatie is vaak uitgebreid. U kunt verwachten om de resultaten op de opleiding van de arts, onderwijs, awards, misbruiken geschiedenis, de status van licentie en board-certificatie status van lezen.

•  Neem contact op met uw verzekeringsmaatschappij. Sommige verzekeringsmaatschappijen hebben netwerken van artsen. Controleer of de artsen die u overweegt, is opgenomen in dat netwerk, die meestal zal resulteren in lagere out-of-pocket kosten voor u.

•  Interview diverse artsen. Vraag elke hoeveel ervaring hij of zij bij de behandeling van narcolepsie heeft gehad. Wat is zijn succes met gelijkaardige patiënten? De Narcolepsie Netwerk is een bron vol met educatief materiaal specifiek over de aandoening. Deze Website (www.narcolepsynetwork.org) biedt ook een online support groep waar u kunt vragen voor de arts verwijzingen en aanbevelingen.

Hints

  • Het internet stelt u in staat om te zoeken en vergelijk de verschillende artsen in uw omgeving in een korte tijd. Terwijl veel sites een vergoeding in rekening zal brengen voor een gedetailleerde arts rapport, kan je nog enkele gratis informatie door online te gaan of door contact met de staat medische raad. Bij het controleren van de achtergrond van uw arts, meer dan drie wanpraktijken oordelen is meestal geen goed teken, volgens Disabled World (http://www.disabled-world.com/artman/publish/doctor-check.shtml). Als een arts is het beoefenen van vijf jaar of meer en is fellowship opgeleid in haar specialiteit gebied, dit zijn goede tekenen. Uw lokale bibliotheek kan ook goede informatie. Vraag andere patiënten over de arts en wat ze vonden van hun ervaring.
  • Doe je onderzoek en ontdek hoe geloofwaardig is het bedrijf dat zorgt voor de arts informatie. Vergeet niet, het internet is vol van de vele bronnen die beweren gedetailleerde informatie hebben, maar velen eigenlijk niet. Informatie op het internet is niet goed geregeld - met name websites die buiten de Verenigde Staten. Volgens de American Board of Medical Specialties, moet u verdachte van sites met informatie over gezond leven in aanvulling op de producten te koop zijn.