Hoe kan ik een Alcoholhoudende Hulp op zijn eerste dag van de gematigdheid

Alcoholisten in de verleiding om te drinken als gevolg van fysieke verslaving en / of omdat zwaar drinken is uitgegroeid tot een sterke gewoonte die vaak gekoppeld is aan andere gedragingen die deze nodig hebben om te vermijden. Anderen kunnen inspanningen alcoholisten 'te stoppen met drinken door hen te helpen om effectieve steun te zoeken en maken gezonde levensstijl veranderingen aan te moedigen.

Instructies

Ondersteunende Nuchterheid

•  Alcoholisten die hebben besloten om permanent van drinkwater onthouden vind het emotioneel, mentaal en fysiek moeilijk om dat te doen. Familieleden, vrienden, artsen of hulpverleners kan niet bellen alcoholisten stoppen met drinken, maar kan volgen een aantal strategieën om hen tijdens hun eerste dag van soberheid ondersteunen.

•  Stay Positive. Herstellende alcoholisten kunnen vechten hunkeren naar alcohol en kan worden depressief, angstig, prikkelbaar, hebben moeite met concentreren, ongeduldig of schuld-bereden. Blijf vrolijk en werken om hun geesten op te heffen.

•  Blijf Bezig. Alcoholisten vaak drinken op impuls. Zelfs degenen die denken dat ze zich inzetten voor stoppen met roken kan geven tot een plotselinge drang om te drinken, vooral als ze boos, eenzaam of verveeld. Blijven bezet kan helpen vertraging en uiteindelijk ontsporen de verleiding om een ​​drankje te nemen. Suggestie en deel te nemen aan activiteiten die zullen afleiden herstellende alcoholisten van toevlucht te nemen tot het drinken om "de tijd te doden."

4 Vraagt ​​ondersteuning. Veel groepen met jarenlange ervaring in het helpen alcoholisten om te herstellen, zoals de Anonieme Alcoholisten, Helpguide.org en SMART Recovery, dringen er bij de nieuw sober om informatie en aanmoediging van steungroepen samengesteld uit collega-herstellende alcoholisten te zoeken. Deze groepen zorgen voor motivatie en waardevolle "geleerde lessen" over hoe om te drinken te voorkomen.

•  Change Routines. De beste manier om een ​​gewoonte te veranderen is om andere gedragingen die, natuurlijk of subtiel, kan worden geassocieerd met het te veranderen. Dit is de reden waarom veel herstellende alcoholisten voorkomen gaan naar bars of socialiseren met voormalige "drinkende vrienden." Vervangen van oude, aan alcohol gerelateerde gedrag met nieuwe routines zal helpen afleiden alcoholisten uit na te denken over of worden verleid om het drinken te hervatten.

•  Ponder, niet onder druk worden gezet. Alcoholisten die onder druk gezet en bang in het vermijden van alcohol zijn veel meer kans op recidief dan zijn degenen die worden aangemoedigd om hun eigen redenen om zich te onthouden ontwikkelen. Een artikel in de American Family Physician tijdschrift legt uit: "Het vragen argumentatieve patiënten, 'Wil je sterven aan deze?' kan worden gezien als een bedreiging en kan meer weerstand en vijandigheid uitlokken. Aan de andere kant, met de vraag de patiënten, 'Hoe weet je dat het tijd is om te stoppen?' kunnen patiënten hun 'eigen expert' te zijn en hen kunnen helpen om te beginnen een denkproces dat buiten de onderzoekskamer. Goed geformuleerde vragen zullen patiënten laten nadenken over de antwoorden die goed voor hen zijn en zal ze bewegen langs het proces van verandering. "

•  Ontwikkel Healthy Habits. Het verbeteren van voeding, regelmatig sporten en voldoende slaap --- verbeteren van hun dagelijkse kwaliteit van het leven --- zal helpen herstellende alcoholisten om fysiek beter voelen en beseffen hoe slecht veel drinken maakte ze voelen, kijken en uit te voeren. Besteden toegenomen tijd en moeite in de volgende prioriteiten kunnen ze ook afleiden van het denken over het drinken door hen bezig houden, het verbeteren van stemming en gevoel van eigenwaarde en het bevorderen aanneming van andere positieve leefgewoonten.

Hints

  • Een van de beste manieren om alcoholisten te helpen is om te begrijpen hoe de conditie van die persoon het leven van degenen om hen heen heeft beïnvloed. Vaak zijn degenen die de zorg over alcoholisten moeten zo veel steun als zij doen. Groepen zoals Al-Anon kan ondersteuning en onderwijs te bieden aan degenen die niet-alcoholische slachtoffers van alcoholisme.
  • Sommige symptomen van ernstige alcoholisme kan levensbedreigend zijn. Ze zijn delirium tremens (ernstige, langdurige trillen, hallucinaties, delirium en andere symptomen), lever- of nierziekte, cardiale problemen en schade aan de hersenen. Velen hebben ook last van slechte voeding en sedentaire levensstijl of kunnen pre-diabetes of diabetes hebben. Mensen met een voorgeschiedenis van ernstige drankproblemen of die significante symptomen van een slechte gezondheid vereisen onmiddellijke medische aandacht.