Hoe kan ik Destuff mijn neus?

Het hebben van een verstopte neus kan een van de meest frustrerende en oncomfortabele aspecten van het ziek zijn of het hebben van een allergie. U kunt waarschijnlijk niet ademen, je hoofd waarschijnlijk pijn, en je kan moeite hebben met praten. Er zijn verschillende manieren waarop men kan gaan over de overbrenging uit de containers van een verstopte neus. Hoewel de meeste van hen zijn tijdelijk, soms zelfs een klein beetje van opluchting een lange weg te gaan in het verbeteren van uw algemene welzijn terwijl u wacht op uw neus te ontstoppen.

Steam

Bij een poging om destuff je neus, het is minder traumatisch voor uw gevoelige neus naar natuurlijke remedies eerst proberen. Een van de meest natuurlijke en minst invasieve wijze wordt met stoom. Sinds een opgezette neus erger kan krijgen als het slijm in je sinussen droogt uit en wordt dikker, kan stoom helpen dingen bewegen langs. Dit kan gedaan worden door het inademen van de dampen afkomstig van een hete mok thee, het nemen van een warme, stomende douche met de deur gesloten, of door gebruik te maken van een gezichtsbehandeling stoomboot. Plaats uw gezicht in de buurt van de stoom, zorg dat u zich niet verbranden, en probeer zachtjes ademen wat stoom in door je neus.

Zorg ervoor dat de lucht die je ademt vochtig is, met behulp van een luchtbevochtiger of verdamper, zal ook helpen houden sinussen uitdrogen.

Neti Pot en Saline

Een zeer effectieve manier van het reinigen van je sinussen is met behulp van een neti pot. Deze kleine pot lijkt op een theepot. Het heeft een lange tuit die u in een neusgat. Kantel je hoofd boven een wasbak of een badkuip en voorzichtig giet het water in je neus. Als er ruimte is, zal het filter door een van uw neusgaten dwars door je sinussen en giet de andere, reinigende en kalmerende uw sinussen. Gebruik water, dat is ongeveer de lichaamstemperatuur en voeg 1/4 theelepel zeezout (geen keukenzout) aan het water voordat je het giet in je neus. Nadat u de ene kant was, was de andere, en blaas je neus voorzichtig in tussen. Als u niet deze avontuurlijke, een zoutoplossing spray is ook zeer effectief. Deze kunnen worden gekocht over de toonbank of u kunt uw eigen maken met 1/4 theelepel zeezout, 1/4 theelepel bakpoeder en water. Spuit de oplossing in je neus als dat nodig is.

Spicy Foods en Bewegen

Als je een fan bent van kruidig ​​voedsel, kunt u iets warms om je sinussen stromen eten. Ruiken een ui of met menthol zal een soortgelijk effect te veroorzaken. Als je neus begint te lopen, proberen om voorzichtig te blazen om zich te ontdoen van slijm en irriterende stoffen.
Als je het gevoel er naar toe, de uitoefening zal helpen verlichten uw verstopte neus door het genereren van een betere doorbloeding en het krimpen van uw nasale membranen.

Over the Counter Remedies

Als natuurlijke methoden niet werken, gebruik maken van een over de toonbank nasale relief spray. Houd in gedachten dat overmatig gebruik van deze spray kan leiden tot een rebound effect, dat je neus stuffier dan het was in de eerste plaats kunnen maken. Bewaar deze oplossing voor als je absoluut nodig hebt en gebruik met mate. U kunt ook decongestiva kopen bij de winkel. Deze komen meestal in de vorm van pillen en kan bijwerkingen zoals misselijkheid en een droge mond, ogen en neus.

Wat te vermijden

Naast het proberen om destuff je neus, dingen die het nog erger kan dan zo verder allergeen triggers, melkproducten, en gegiste dranken houdt van bier te voorkomen.