Hoe kan ik de Service een Breathing Machine?

Hoe kan ik de Service een Breathing Machine?

CPAP (CPAP), of een bi-level positive airway pressure (BiPAP) machine houdt de luchtwegen open tijdens de slaap. Beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg vooraf instellingen en aanbieders van medische apparatuur te controleren hen. De levens van deze machines kan sterk variëren, afhankelijk van de hoeveelheid zorg je ze geeft. Het enige onderhoud van een klant hoeft te doen is om voorraden te reinigen, en de filters regelmatig te veranderen. Er zijn enkele tekenen om op te letten bij het overwegen van de vervanging van leveringen of machineonderdelen. Er is geen reden om verdere aanpassingen te maken. Consument zorg verhoogt de levensduur van een machine.

Instructies

•  Verwijder het masker onderdelen en hoofddeksels. Veeg het masker met een vochtige doek dagelijks. Ontsmet het masker elke derde dag met behulp van azijn en water of een commerciële ontsmettingsmiddel ontworpen voor de ademhaling machines. Weken voor een minimum van 30 minuten en spoel. Laat het aan de lucht drogen.

•  Inspecteer het masker om de zes maanden en vervang indien versleten. Als het masker is ouder dan 6 maanden, het meest waarschijnlijk is resultaat wat slijtage op dit punt. Verzekering zal meestal betrekking hebben op de kosten van vervangende onderdelen op schema.

•  Reinig de slang, dus het zal langer duren. Demonteer de slang, elke ochtend en ophangen aan de lucht drogen. Verwijderen door grijpen de rubberen uiteinden, niet door de slang. Weken in een oplossing van vloeibaar wasmiddel en warm water per week. Spoel grondig en laat aan de lucht drogen. Droging wordt voorkomen dat bacteriën uit groeien in de vochtige kern en helpen bij verkoudheid en andere gezondheidsproblemen te verminderen.

•  Leeg en reinig de luchtbevochtiger watertank elke ochtend, met alleen gedistilleerd water. Leidingwater kan leiden tot schimmelgroei en minerale afzettingen. Gebruik flessenwater, indien niet in staat om gedistilleerd water te gebruiken. Spoel en elke ochtend droog het waterreservoir. Vermijd het oppakken van de machine met de luchtbevochtiger bevestigd. Morsen van water in de machine kan inwendige schade veroorzaken.

•  Controleer of de filters moeten worden gereinigd. Verwijder eventuele wasbare filters wanneer ze verkleuren, en wassen met een mild wasmiddel, maandelijks. De meeste cpaps ten minste één filter meestal op de achterzijde van de machine. Sommige filters zijn schuim en wasbaar, en anderen moeten worden vervangen. Controleer de handleiding voor de filter instructies. Het is noodzakelijk voor het functioneren van het systeem filters onderzoeken elke twee weken.

•  vervangen filters, als de lucht uit het systeem lijkt heter dan normaal. Vervang wegwerpfilters na drie maanden. Filters lucht het apparaat afkoelen. Vervang niet-wegwerp filters om de zes maanden of eerder als gescheurd. Zet nooit een vochtige filter terug in de machine.

•  Maak de machine schoon met een schone, vochtige doek om stof te houden zich ophoopt op de eenheid, die zuigt via de luchtinlaat of andere openingen. Controleer de machine jaarlijks bij een medische apparatuur provider om te evalueren als het handhaven van de voorgeschreven druk.

•  stevig vast het netsnoer aan de achterkant, en op het stopcontact. Als het apparaat niet wordt ingeschakeld, als de lucht niet afkomstig is uit de machine of de machine loopt controleren tussenpozen het netsnoer. Controleer of het netsnoer is "hot" door het aansluiten van een ander apparaat op aan dat stopcontact.

•  Zorg ervoor dat er minstens 12 centimeter van het luchtruim rondom de machine en controleer openingen voor obstructie. Deblokkeren luchtinlaat op de machine van gordijnen, beddengoed, die de luchtstroom naar de machine kan verminderen. CPAP machines niet vaste klant onderhoud van interne werking vereisen. Als je voelt dat, is de machine niet werkt, vlakbij contact opnemen met een van medische apparatuur voor meer hulp.

Hints

  • Het openen van een CPAP-machine, technisch, vervalt twee jaar garantie van de fabrikant.