Hoe kan ik de ontwikkeling van de gewoonte van positief denken?

Hoe kan ik de ontwikkeling van de gewoonte van positief denken?

"Kijk naar de zonnige kant" is een oud cliche, maar het vinden van de positieve in elke situatie kan uw leven te verbeteren. Positief denken heeft directe voordelen voor de gezondheid, zoals lagere tarieven van depressie, een grotere weerstand tegen ziekten, en een algemeen gelukkiger psyche, volgens MayoClinic.com. Het vormen van de gewoonte van positieve self-talk is de sleutel tot het verbeteren van uw algehele kijk op het leven en schoppen die negatieve gedachten naar de stoeprand.

Instructies

•  Noteer negatieve gedachten die terugkomen in de hele dag in een dagboek. Erkenning van de negatieve gedachten die pest u zal helpen focussen uw inspanningen en sterk versnellen het proces van steeds een positieve denker.

•  Spreek positieve affirmaties om jezelf gedurende de dag, maar vergeet niet dat u wilt stimuleren, niet liegen tegen jezelf. "Ik kan uitoefenen en een beter gevoel over mezelf - ik weet dat ik het kan" is een voorbeeld van positieve self-talk. Geen dingen weet je bent volledig vals (bijvoorbeeld "ik ben dun" als je 50 kilo overgewicht), die een averechts effect kan hebben en verder uw negatieve gedachten herhalen.

•  Jot een lijst van doelstellingen op korte termijn, maar niet streven naar perfectie. Focus op gewoon volbrengen elke taak, en het vieren van uw inspanningen of ze al dan niet succesvol zijn. Hebben van doelen bevordert hoop en geeft doel - twee dingen die belangrijk zijn in het leven een positieve en vreugdevol leven zijn.

•  Sluit met positieve mensen en individuen die negatief zijn te vermijden. Volgens Psychology Today, kan bemoedigend en verheffend mensen in je leven als "buffers tegen de schadelijke effecten van de teleurstellingen en tegenslagen."

•  Vrijwilliger in uw gemeenschap. Wanneer u te veel tijd stil te staan ​​bij je eigen problemen, is het gemakkelijk op te gaan in de stress en negativiteit. Door het helpen van andere mensen, kunt u gratis uw gedachten en goed over te dragen voelen.

•  Oefening regelmatig om fysiek en mentaal fit te blijven. Uitoefening van endorfine, waardoor uw lichaam de manier van het verlichten van pijn en het maken voel je je ontspannen bent. Volgens een studie gepubliceerd in het tijdschrift "Psychosomatische Geneeskunde" in 2000, het uitoefenen gedurende 30 minuten drie keer per week is net zo effectief als medicatie voorgeschreven voor depressie.

Hints

  • Dank voor iets wat elke dag voor het opstaan ​​uit bed. Ongeacht hoe moeilijk uw omstandigheden, zal er altijd wel iets te bedanken voor te geven, en het maken van een mentale notitie van het voordat je begint je dag kan helpen zet je in een positieve gemoedstoestand.
  • Net als elke andere gewoonte, positief denken duurt enige tijd en training, en je kan ontmoedigd als u vindt dat u niet volledig 's nachts omgetoverd. Geef niet te snel op.