Hoe kan ik Boost Testosteron met een dieet?

Hoe kan ik Boost Testosteron met een dieet?

Het is mogelijk om uw testosteronspiegel verhogen zonder steroïden. Testosteron niveaus kan worden verhoogd door het eten van de juiste voeding. Het eten van kruisbloemige groenten, veel rood vlees en het kiezen van vier of vijf kleine maaltijden per dag zal u helpen uw doel te bereiken.

Begin het Plan

Het drinken van veel water zal helpen om de testosteronspiegel. Zalm en schelpdieren zullen verbeteren van uw testosteron niveaus, terwijl cafeïne en gefrituurd voedsel testosteron kunnen verlagen. Vitamine A en E wordt aangeraden testosteron verbeteren. Eet genoeg calorieën om je kracht, ongeveer 20 calorieën per kilo lichaamsgewicht verhogen.

Koolhydraat eiwitverhouding

Probeer een 2: 1 verhouding van koolhydraten naar eiwit aan uw testosteron niveaus te verbeteren. Een gram eiwit per kilo lichaamsgewicht is genoeg om je testosteron te verbeteren. Kies enkelvoudig onverzadigde vetten in noten, avocado's en olijven, of verzadigde vetten gevonden in eieren en rood vlees. Meervoudig onverzadigde vetten kan je testosterongehalte te verlagen.

Proteïne Shakes

Probeer een eiwit shake met wei voor en na uw oefening voor de dag. Wei-eiwit zal je testosteron te verbeteren, je kracht geven en u helpen te herstellen van vermoeidheid. Kies groenten zoals broccoli, kool en greens die u zal helpen bij het verlagen van oestrogeen en het verbeteren van je testosteron. Vermijd alcoholische dranken zoals bier en wijn, die testosteron zal verlagen.