Hoe kan ik Bill voor een 48 uur Holter?

Hoe kan ik Bill voor een 48 uur Holter?

Holter monitoren normaal worden gefactureerd voor 24 uur. Het is echter mogelijk factureren voor 48 uur monitor en vergoeding krijgen als de inrichting wissels correct en zijn aparte data van de dienst, evenals gedocumenteerde medische noodzaak blijkt dat de 48 uur beeldscherm was essentieel belang is voor de patiënt.

Instructies

•  Bill voor aansluiting, scannen en rapport met behulp van CPT (huidige procedurele terminologie) code 93230 met 1 eenheid voor de eerste datum van betekening.

•  Gebruik CPT-code 93232 te factureren wanneer zij de tweede dag van de dienst, ook met behulp van 1 eenheid. Het is belangrijk onderscheid te maken tussen beide data met twee verschillende CPT codes, zoals de tweede dag van gebruik kunnen worden gebracht voor het scannen en rapporteren.

•  Medische noodzaak moet duidelijk worden gedocumenteerd en moet worden ingediend bij de aanspraak op mogelijke weigering of het verzoek om aanvullende informatie van de verzekeringsmaatschappij te vermijden, dus houdt tijdige terugbetaling.

•  Stuur de vordering aan de verzekeringsmaatschappij met de juiste facturatie en documentatie.