Hoe kan ik behandelen schurft in een mens?

Hoe kan ik behandelen schurft in een mens?

Tiny achtpotige gravende mijten veroorzaken schurft of schurft, bij de mens. De Mayo Clinic beschrijft de schurft als volgt: "Schurft is een jeukende huidaandoening veroorzaakt door een kleine gravende mijt genoemd Sarcoptes scabiei De aanwezigheid van de mijt leidt tot hevige jeuk in het gebied van de holen De drang om te krabben kan bijzonder zijn.. sterk, terwijl je in bed 's nachts. " De vrouwelijke mijt holen onder de huid en deposito's van de eieren. Nadat de eieren rijpen, de nieuwe mijten hun weg naar het oppervlak van de huid, op weg naar andere delen van het lichaam en anderen.

Instructies

•  Raadpleeg een arts bij de eerste tekenen van blaren of hobbels die je niet kunt identificeren. Schurft is zeer besmettelijk en kan zich snel verspreiden via lichamelijk contact. Mensen bij een kind peuterspeelzaal, dagopvang en zelfs verpleeghuizen zijn in gevaar.

•  Neem antihistaminica. Onderdompelen in koud water en met behulp van Calamine lotion kan helpen verlichten de pijn van de jeuk huid terwijl u wacht op de dokter te zien.

•  Breng crèmes, lotions of shampoos de arts kan voorschrijven.

Hints

  • Voorkomen dat herbesmetting door het wassen van alle kleding en beddengoed in warm zeepwater en drogen met een hoge warmte.
  • Stomen een post die niet kunnen worden gewassen.
  • Verzegelen in plastic, om de mijten, een post die niet kunnen worden gewassen voor een paar weken verhongeren.