Hoe kan ik Behandel een aandoening genaamd Hypogonadisme?

Hoe kan ik Behandel een aandoening genaamd Hypogonadisme?

Mannelijke hypogonadisme is een medische aandoening die ervoor zorgt dat het lichaam om genoeg testosteron niet produceren. U kunt worden geboren met de aandoening of het kan later als gevolg van een verwonding of infectie te ontwikkelen. Zodra de diagnose, kan hypogonadisme worden behandeld met hormonale substitutietherapie te helpen herstellen van de haargroei, borstweefsel verminderen en helpen de man te gaan door de puberteit en leiden een normaal seksleven. Terwijl hypogonadisme kan worden behandeld, is er geen behandeling voor de mogelijke onvruchtbaarheid de aandoening veroorzaken.

Instructies

•  Raadpleeg uw arts als u zich aan de symptomen van hypogonadisme. Vaak voorkomende symptomen bij een pasgeboren bevatten onderontwikkeld mannelijke geslachtsdelen of ambigue genitaliën. Symptomen in een puberale leeftijd jongen zijn verminderde spiermassa ontwikkeling, stem niet verdiepen, weinig tot geen lichaamshaar groei, weinig tot geen penis en testikel groei en / of ontwikkeling van het borstweefsel. Symptomen bij een volwassen mannelijke erectiestoornissen omvatten, onvruchtbaarheid, afname lichaam haargroei, verlies van spiermassa en borst- of borstweefsel ontwikkeling.

•  Onderga medische tests om de diagnose vast te stellen. Hypogonadisme kan worden gediagnosticeerd op basis van de testresultaten van hormoon testen, spermaanalyse, hypofyse beeldvorming en testiculaire biopsie.

•  Begin testosteron replacement therapy (TRT). TRT kan worden gegeven in de vorm van injecties, pleisters, een gel, mondeling of tandvlees en wang. Alle behandelingen helpen het testosteron niveau in de mannelijke terugkeer naar normale niveaus, die helpt bij de normale ontwikkeling. Het kan helpen een kind te bereiken normale penis en testikel groei, en een pre-puberale kinderen te bereiken en gaan door de puberteit. Het zal de normale haargroei te voorzien, dalen in het borstweefsel, penis en testikel groei en een normaal seksleven voor volwassenen.

•  Houd alle vervolgafspraken met uw arts. De arts zal inplannen vervolgafspraken en bloed moeten worden getrokken, zodat de testosteron niveaus kunnen worden gecontroleerd en aangepast waar nodig. Het is belangrijk op te volgen omdat als de niveaus niet goed kan de TRT ineffectief.