Hoe kan glycogeen worden aangevuld op een Low Carb dieet?

Hoe kan glycogeen worden aangevuld op een Low Carb dieet?

Als je iemand als je glycogeen efficiënt kan vullen op een dieet met weinig koolhydraten te vragen, zal het antwoord nee. Simpel gezegd, de enige manier om glycogeen aan te vullen is om de inname van de juiste hoeveelheid koolhydraten na je training. De hoeveelheid koolhydraten in waarvan je de inname hangt af van het type van de workout die u uitvoert en de aard van de resultaten die u zoekt.

Bodybuilders

Voor mensen die proberen om het maximaliseren van hun gewichtheffen regiment, het consumeren van 70 tot 100 gram koolhydraten na de training zal de glycogeen dat werd besteed oefenen voor ongeveer anderhalf uur te vullen. Deze moeten in worden genomen binnen 30 minuten na het beëindigen van de training. Wanneer je uit werken als dit, het vermijden van hoge eiwitinname zal zeer belangrijk zijn omdat het zal leiden tot uitdroging.

Runners

Koolhydraten laden en koolhydraten aantasten is een andere manier van het herladen van uw glycogeen hoeveelheden. Deze routine is bij lange afstand lopers. Om de glycogeen meest effectief aan te vullen, houd je lichaam nemen in zoveel koolhydraten mogelijk. Volg deze zeer lage koolhydraten dieet met een paar dagen van het laden van uw lichaam terug omhoog met koolhydraten.

Everyday Joe

Over het algemeen, het aanvullen van je glycogeen als je nu een casual atleet of loper is niet zo belangrijk. Je lichaam zal genoeg zijn om aan te vullen in de tijd te produceren zonder het laden op koolhydraten. De lever zal de juiste voedingsstoffen te nemen van je lichaam en deze omzetten in glycogeen, dat vervolgens naar de spieren die het nodig hebben worden verstuurd. Daar zal bewaard totdat deze opnieuw wordt uitgeput, en het proces herhaalt zich.