Hoe kan een meisje zich te ontdoen van maag vet

Hoe kan een meisje zich te ontdoen van maag vet

Kinderen en adolescenten obesitas is uitgegroeid tot een epidemie in de Verenigde Staten. Vanwege de maatschappelijke veranderingen, zoals het meer sedentair en de beschikbaarheid van fast food, meisjes vaak krijgen buikvet. Dragende buikvet kan bijdragen tot insulineresistentie. Een meisje kan zich te ontdoen van maag vet door het veranderen van dieet en meer gebruik wordt gemaakt en de algemene activiteit. Hierdoor zal leiden tot verlies van vet, ook in de maagstreek. Focus op gezondheid en niet het gewicht, zodat er geen problemen met voedsel en eten te maken.

Instructies

•  Neem je dochter naar haar reguliere arts voor een volledige fysieke voorafgaand aan gewichtsverlies. De arts kan u adviseren over de beste methode om te gebruiken. De arts zal haar gezondheid in aanmerking nemen bij het stellen van doelen voor haar. Zij kan u adviseren om uw dochter eerst naar een voedingsdeskundige.

•  Besteed aandacht aan honger cues. Stoppen met eten als je vol zijn. Een ding dat kan leiden tot overmatige maag vet eet wanneer verveeld of gewoon uit gewoonte. Eet langzaam en stop zodra je een vol gevoel. Wacht 20 minuten na het eten voordat je tweede dan of dessert.

•  Maak een het eten plan, met of zonder de hulp van een voedingsdeskundige. Haar in staat stellen om input op het plan te hebben, terwijl volgens de richtlijnen. Dit laat haar het gevoel alsof ze heeft wat input op het proces. Een gezonde voeding voor een meisje om zich te ontdoen van maag vet impliceert een toename van eiwit, groenten en fruit, terwijl het verminderen van suiker en eenvoudige koolhydraten zoals wit brood.

•  Oefening voor 60 minuten per dag. Het hoeft niet te worden gedaan in een sessie. Kortere periodes van activiteit gedurende de dag zijn een andere optie. Stevig wandelen, touwtje springen en wandelen zijn allemaal uitstekende methoden van activiteit. Registreren van een meisje voor een groep en sportieve activiteit zoals een zwemteam of voetbalteam.

•  Maak gezonde voeding en fitness een familie-aangelegenheid. Krijg de hele familie om de zelfde veranderingen in levensstijl te maken. Engage in lange familie wandelingen. Onderzoek en kook gezonde diners als een familie. Doe leuke activiteiten zoals bowlen samen.

Hints

  • Blijf gehydrateerd door het drinken van minstens 64 oz. water per dag.