Hoe jezelf wakker houden, zodat je niet vroeg naar bed

Hoe jezelf wakker houden, zodat je niet vroeg naar bed

Of u wilt blijven om een ​​film te kijken of nodig hebt om uw slapende schema te veranderen, wakker te blijven door je vaste bedtijd kan moeilijk zijn. Echter, als je je geest bezig te houden en houd je lichaam werken, het helpt nemen de rand off van slaperigheid. Succes opblijven langs je vaste bedtijd en uw slaap schema aanpassen zonder kwetsen van uw lichaam.

Instructies

•  Drink een cafeïnehoudende drank of eten chocolade. Cafeïne en chocolade stimuleert het lichaam en geest. Ten minste vier uur voordat je regelmatig geplande slapen gaan, drink een kop koffie of eten van een reep chocolade. Geniet van uw koffie en kauw uw chocoladereep grondig. Gewoon omdat je het stimulerende nodig hebt betekent niet dat je nodig hebt om je lichaam een ​​suiker of een cafeïnestormloop. Als je niet genieten van koffie, drink een cafeïnehoudende thee, zoals zwarte thee.

•  Sta op en loop rond of doe korte uitbarstingen van de oefening. Als je opstaan ​​en lopen of sporten, je wordt wakker je lichaam omhoog. Neem een ​​stevige wandeling rond uw huis of heb jumping jacks binnen. Dit stimuleert je lichaam. Doe dit wanneer je moe gaan voelen.

•  Houd de felle lichten op. In plaats van het draaien op low-aangestoken lampen of volledig uitschakelen van uw verlichting in de avond, houden de helderder lichten aan. Helder licht dwazen uw lichaam te laten geloven dat het nodig heeft om wakker te blijven of dat het tijd is om wakker te worden. Vermijd het draaien van uw verlichting volledig uit. Bijvoorbeeld, als je wilt om televisie te kijken, houd je lichten aan.

•  Speel luide muziek. Zet op muziek die is luider dan wat je normaal om te luisteren. Als u naar muziek luistert regelmatig, kiezen voor rockmuziek in plaats van de klassieke. Kies muziek die een prominente beat en lyrics heeft. Vermijd muziek die gemakkelijk kunnen vervagen en worden achtergrondgeluiden.

•  Start een nieuwe hobby of breken uw normale routine. In plaats van een verblijf met uw normale nachtelijke routine, doe iets anders, zoals het starten van een puzzel of doe een kruiswoordraadsel. Je wilt om uit te breken van uw normale cyclus om je lichaam af te werpen van haar slaap routine.

•  Neem een dutje vier uur voor het slapengaan. Wanneer u een dutje zo dicht bij het slapen gaan nemen, je lichaam is niet meer zo moe als het was. Slapen voor een uur, indien mogelijk. Na uw dutje, overweeg dan het drinken van thee of koffie.

Hints

  • Probeer verschillende methoden om jezelf wakker te houden. Een andere optie is om een ​​vriend uit te nodigen over en hebben ze je gezelschap houden terwijl u uw slapende schema aan te passen.
  • Als u probeert om uw slaap schema permanent aan te passen, kan het een paar nachten duren voordat uw lichaam wordt gebruikt om de nieuwe slaappatroon.
  • Laat je lichaam van de slaap niet ontnemen te lang. Als je begint zich ziek voelen als gevolg van gebrek aan slaap, laat je lichaam rust.