Hoe jezelf te beschermen tegen de ziekte

De lucht die we ademen, evenals de mensen die we rond hangen en dingen die we aanraken voeren een groot aantal ziekten.
Vangen elke ziekte kan ons vertragen en houdt ons van de dingen die we genieten, sommige ziekten zoals de griep kan ernstig genoeg om te doden zijn.

Instructies

•  Allereerst vermijden het gezelschap van mensen die ziek zijn, als je rond een vriend of familielid die ziek praten ze in het zoeken van hulp.

•  Vermijd het lenen van hoeden, handschoenen, handdoeken, caps, sigaretten, ipods of iets dat gehanteerd. Als u nodig hebt om een ​​item te lenen je kunt kopen ontsmettingsmiddel towlettes om het vegen van, terwijl in uw bezit.

•  Indien in een camping of andere outdoor situatie houden menselijk en dierlijk afval ver weg. Als er geen badkamer of faciliteiten zijn graven rond een 1 meter diep en 1 meter breed cat gat en gebruik het, Bedek het met vuil wanneer u klaar bent. Draag insectenspray als buitenshuis voor een langere periode van tijd veel insecten, zoals vliegen en muggen voeren veel verschillende ziekten, probeer het niet te zoet ruikende parfums en lotions dragen.

•  Voorkom infecties van de huid door regelmatig baden, schoon te houden schaamstreek, oksels en voeten, zijn dit de gebieden van het lichaam meer vatbaar voor vocht vast te houden. Gebruik talkpoeder in gebieden waar vochtigheid een probleem.

•  Bezoek de tandarts minstens eenmaal per jaar voor een onderzoek of behandeling. Poets je tanden minstens een keer per dag. Gebruik dental floss dagelijks en mond wassen met een antiseptische mondspoeling.

•  Was je handen voor het eten. De handen in contact met bronnen van bacteriën zoals deurknoppen, handdrukken, stuurwielen, gereedschap.

•  slot en heel belangrijk, altijd het gebied dat u in goed geventileerd. Houd vent filters regelmatig vervangen Als in het huis houden een raam gebarsten in te luiden van vervuilde lucht en brengen fris. Frisse lucht verdunt vervuilde lucht.