Hoe je zoutinname voor Weight Loss Verlaag

Velen van ons zijn op zoek naar tips om te helpen verlagen van ons gewicht en de gezondheidsrisico's die met de uitvoering die extra kilo's, zoals hart-en vaatziekten en hoge bloeddruk. Terwijl veel fad diëten die bogen op een snelle gewichtsverlies is afhankelijk van de initiële waterverlies dat afkomstig is van het verminderen van de zoutinname, er zijn ook goede redenen om een ​​natriumarm dieet volgen. Bijvoorbeeld, veel hoge calorie verwerkt en fastfood bevatten veel zout en natrium. Als u controleren uw zoutinname, zult u meer kans om dit soort ongezonde voedingsmiddelen te vermijden.

Instructies

•  Word label lezer. Omdat verschillende soorten zout verschillen in hun niveau van natrium, is het technisch uw inname van natrium die moeten worden gecontroleerd op de gezondheid en gewichtsverlies. De gemiddelde Amerikaan verbruikt ongeveer 5.000 mg zout per dag; echter, de aanbevolen hoeveelheid is 2400 mg, of ongeveer 1 theelepel. zout. Voor een natriumarm dieet, op zoek naar voedsel dat 140 mg natrium of minder per portie te hebben.

•  Vermijd fast food, vleeswaren, gepekelde voedingsmiddelen, zoute snacks, kruiden zouten en specerijen. Als het zout smaakt is het waarschijnlijk.

•  Wees een creatieve kok. Zout maakt veel voedingsmiddelen beter smaken, maar gewoon omdat je hebben zich gecommitteerd aan het beperken van uw inname van zout betekent niet dat je bent gedoemd om saai, saai voedsel. Experimenteer met verse en gedroogde kruiden, sap van citrusvruchten, op smaak azijn en zout-vrije kruiden.

•  Drink veel water. Getting in acht glazen van de dag is goed voor vele redenen. Het drinken van water spoelt weg overtollige zouten en andere giftige stoffen. Het helpt ook het intomen van de drang naar ongezonde snacks, want het houdt je een verzadigd gevoel.

Hints

  • Natrium is een belangrijk mineraal in onze totale voeding en is noodzakelijk voor een goede werking van het lichaam. Doseringen van minder dan 1000 mg natrium per dag te geven. Raadpleeg uw arts voordat u grote veranderingen in uw dieet te maken.