Hoe je ziektekostenverzekering Begrijp

Ziektekostenverzekering kan verwarrend zijn. Als je ooit heb gehad te sorteren gezondheid plannen wanneer je een nieuwe baan begonnen, bent u waarschijnlijk bewust van dit feit. Zodra u de dekking, kan het eng het niet 100 procent zeker dat u verzekerd bent als er iets onuitsprekelijke moeten optreden. Het goede nieuws is dat er een aantal manieren om beter te begrijpen uw gezondheid dekking of de dekking van de gezondheidszorg opties. Door het nemen van een aantal eenvoudige stappen, kunt u gemakkelijker te doen.

Instructies

Hoe je ziektekostenverzekering Begrijp

•  Geef je mening over de materialen die werden verzonden als u of uw werkgever u aangemeld voor een ziektekostenverzekering plan. Zorgverzekeraars zijn verplicht om documenten op te sturen wanneer u zich inschrijft voor een van hun plannen. Geef je mening over de documenten zorgvuldig. Bijzondere aandacht besteden aan de gebieden van de dekking, zodat u weet wat het plan betrekking heeft en wat het doet het niet. Sommige plannen gewoon bedekken de bezoeken aan bepaalde artsen een keer per jaar; anderen alleen betrekking hebben katastrofisch evenementen, terwijl anderen veel meer te dekken.

•  Bel uw zorgverzekeraar, en vragen stellen over uw dekking. Er moet een telefoonnummer op uw verzekering informatie waar u uw bedrijf kunt bellen zijn. Roepen, en geef ze uw polisnummer. Informeer de agent die u spreekt met dat u een aantal vragen over uw plan. Hij zal ofwel in staat zijn om uw vragen te beantwoorden voor u of sluit je aan iemand die dat wel kan. Vraag de agent om uw dekking in detail uit te leggen, zodat u weet wat voor soort diensten vallen en welk percentage van die diensten vallen. Zo kan uw bezoeken met een huisarts worden afgedekt tot 90 procent, wat betekent dat u verantwoordelijk bent voor een co-betaling van 10 procent van de kosten zouden zijn. U zult ook willen weten of er specifieke artsen moet u kiezen uit. In sommige gevallen, als u een arts te bezoeken buiten het netwerk van uw plan, moet u een hoger percentage van een co-betaling te betalen.

•  Controleer uw gezondheidszorg dekking online. Veel zorgverzekeraars kunt u online toegang tot uw gegevens. Deze manier kunt u kam door je dekkingsgebieden totdat u volledig begrijpen uw plan. Als tandheelkundige en visie zijn opgenomen in uw dekking, zal de details van deze plannen worden opgenomen, ook. Dit is een handige manier om toegang te krijgen tot uw gegevens wanneer u een vraag heeft.

•  Zorg ervoor dat u uw aftrekbaar begrijpen als je er een hebt. U kan worden toegewezen een bepaald aantal bezoeken voordat u uw aftrekbare bedrag te voldoen, of je kan hebben om een ​​bepaalde hoeveelheid geld te betalen tegen je eigen risico voor uw verzekering plan begint om uw kosten te dekken. Inzicht in uw eigen risico kan ertoe leiden dat u onnodige doktersbezoeken te vermijden.

Hints

  • Meer informatie over open inschrijving als u niet tevreden bent met uw plan. De meeste bedrijven kunt u uw gezondheid dekking te schakelen eenmaal per jaar voor een bepaalde periode.