Hoe je Weight Watchers AU_POINTS Bereken

Hoe je Weight Watchers AU_POINTS Bereken

Als je op het Weight Watchers programma van het gewichtsverlies, je voedselinname is beperkt tot een welomschreven punten toewijzing. Wilt u meer eet dan je aangewezen punt toewijzing toelaat, kun je extra punten verdienen door te oefenen. Maar weten hoeveel punten je verdient op basis van uw activiteit is niet een raadspel, Weight Watchers biedt een formule voor het berekenen van uw activiteit punten.

Instructies

•  Kalibreer uw schaal voordat je jezelf weegt. Doe dit door het plaatsen van een bekend gewicht, zoals een 5-lb. zak meel, direct op de schaal. Nadat u ervoor zorgen dat de schaal correct is, op de weegschaal en weeg jezelf. Noteer uw exacte gewicht. Als u niet beschikt over een schaal in huis kunt u ook uw huidige gewicht te verkrijgen bij uw reguliere Weight Watchers bijeenkomst.

•  Oefening voor een minimum van 10 minuten. Tijdens de training nemen nota van de intensiteit van uw activiteit. Om dit te doen volgen Weight Watchers intensiteit specificaties: Lage intensiteit betekent dat je helemaal niet zweten tijdens uw activiteit; Matige intensiteit betekent dat je begint te zweten na 10 minuten; Hoge intensiteit betekent dat je begint te zweten drie tot vijf minuten na het starten van uw activiteit.

•  Met behulp van uw Weight Watchers 'Points Booster hulpmiddel berekent uw activiteit punten door aanpassing van uw intensiteit met het aantal minuten dat u uitgeoefend. Zonder het verplaatsen van de glijbaan, het markeren van uw intensiteit, de locatie van uw lichaamsgewicht. Nu, kijk in het venster naast uw lichaamsgewicht en de Points Booster zal uw activiteit punten waarde weer te geven.

Hints

  • Activiteit punten verdiend moet de dag dat u ze verdienen te worden geconsumeerd, kunnen ze niet worden opgeslagen voor een andere dag.
  • U kunt ervoor kiezen niet naar de verdiende punten verbruiken, ze in plaats daarvan gebruik om het aantal calorieën dat je die dag te verbranden te verhogen.