Hoe je vertrouwen in jezelf Gain

Hoe je vertrouwen in jezelf Gain

Steeds meer vertrouwen in jezelf is makkelijker dan je denkt, maar zoals met alle goede dingen die het duurt een beetje tijd. Voor een verscheidenheid van redenen kunnen wij alle vertrouwen in onszelf te verliezen. Dit artikel geeft stap voor stap instructies over hoe je het vertrouwen in jezelf geleidelijk winnen!

Instructies

•  Begin met de vernietiging van ten minste een uur per dag op een rustige plek waar u kunt tijdschrift. U kunt een spiraal gebonden notebook of een dure, monogram dagboek gebruiken. Wat voor u werkt.

•  Neem een uur per dag om rustig en tijdschrift zitten. Stel specifieke vragen zoals:

Wat wil ik in mijn leven? Ben ik blij met mijn leven zoals het nu is? Waarom heb ik geen vertrouwen in mezelf? Wat kan ik doen om meer vertrouwen in mezelf te krijgen? Wat kan ik doen om mijn vertrouwen te veranderen? Wat kan ik zie mezelf doen in een jaar, vijf jaar, tien jaar?
•  Na journaling de antwoorden op uw vragen te reflecteren op je leven. Wat heb je gedaan in de jaren dat u in leven geweest? Gegaan naar de universiteit? Hief een familie? Afgestudeerd aan de middelbare school? Geschreven een best verkopende spel? Werkte een minimum betaalde baan? Leefde in de ruimste? Journal uw reflecties met uitspraken als:
"Ik heb (vulling in de spatie)"
Hoe voel je je over je prestaties?

•  Zoek een steungroep. Dit kan zijn uw directe familie, vrienden, of een groep van internet vrienden - wat voor u werkt. Zorg ervoor dat u uw steungroep dat u werkt aan het verkrijgen van meer vertrouwen in jezelf te vertellen en zouden hun hulp, steun en aanmoediging te waarderen.

•  Probeer het doen van een nieuw ding in de week. Dit lijkt misschien ongelooflijk moeilijk op het eerste, maar het is makkelijker met de tijd. Centreren nieuwe activiteit rond iets wat je graag doet. Bijvoorbeeld - hou je van koken? Probeer met een klein diner of brunch voor een paar vrienden en pronken met je culinaire vaardigheden. Altijd dagboek hoe je je voelt na elke nieuwe activiteit. Heeft het te maken je moe? Was is leuk? Zou je het opnieuw doen in zes maanden en zich zekerder voelen?

•  Probeer uw activiteiten variëren. Als u graag een klein diner een week koken host, dan is een recept uit te wisselen partij de volgende week. In eerste instantie denken om dingen klein en overzichtelijk te houden - dit is bedoeld om nooit te vergeten - niet meer werk voor u om over te stressen.

•  Na verloop van tijd zul je een verandering te zien. Vergeet niet om tijdschrift en altijd de tijd nemen om na te denken over je voortgang. Dat is het! Vergeet niet dat je uniek en prachtig gemaakt zijn - genieten van een zelfverzekerde, gelukkige u!

Hints

  • Probeer te dagboek minstens een keer of twee keer per week, zo niet meer - dit kan u helpen uw belijden in kaart op je vertrouwenwekkende reis !!
  • Als je niet ziet de onmiddellijke uitvoering - blijven proberen !! Dit is niet bedoeld om een ​​nacht fix! Herbeoordelen altijd hoe je je voelt na een ingestelde periode als elke drie maanden, zes maanden, negen maanden, twaalf maanden
  • Als je niet ziet vooruitgang na een bepaalde tijd (zeg een jaar) wees niet bang om de therapie te overwegen - het is vaak minder duur dan je zou denken en kan een wereld doen van het goede!
  • Vermijd negatieve mensen !! Dit kan moeilijk zijn, vooral als iemand in uw directe familie of vriendenkring is een negatief persoon. Laat je niet van hun negativiteit beïnvloeden uw vooruitgang !!