Hoe je tanden witter Overnight

Weten hoe je tanden 's nachts witter zal u helpen om uw glimlach witte je adem fris te houden en. Verzorg je tanden op een dagelijkse basis, bezoek aan uw tandarts twee keer per jaar en luister naar je lichaam om je glimlach perfect te houden. Mondhygiëne essentieel voor de gezondheid van het gehele lichaam. U kunt de tanden witter te maken met waterstofperoxide, kun je tanden witter met zuiveringszout of beide.

U hoeft niet om tanden witter te maken door het zien van een tandarts, kunt u uw tanden witter te maken in uw eigen huis.

Instructies

•  ZUIVERINGSZOUT en peroxide

Maak een mengsel van zuiveringszout en peroxide tot een pasta. Gebruik een zachte haren tandenborstel om je tanden te poetsen met het mengsel. Zorg ervoor dat je elke tand grondig te dekken.

U kunt de tanden witter natuurlijk mijn gebruik van de producten die u in uw badkamer. Baking soda en peroxide veilig en effectief zijn. Ze zijn ook goedkoop en je hoeft niet een recept of een reis moet naar de tandarts om je tanden wit te maken.

U kunt gele tanden zonder bleekmiddel. U kunt de tanden witter te maken in het comfort van uw eigen huis met waterstofperoxide en zuiveringszout. Zorg ervoor dat u een huishouden peroxide dat is 3% gebruiken.

•  RINSE

Uw mond grondig uitspoelen. Blijven spoelen en spugen tot al het mengsel uit je mond.

•  BRUSH

Poets je tanden grondig met uw favoriete tandpasta. Vergeet niet om uw tong poetsen.

4 Vermijd STAINS

Vermijd vlekken uw witte tanden in de eerste plaats door het vermijden van activiteiten die de neiging hebben om de tanden geel, zoals roken, het drinken van koffie en thee vlekken.

Als u zorg van uw tanden te nemen, zullen ze zorgen voor u en een leven lang meegaan. Mondgezondheid is direct gerelateerd aan uw algehele gezondheid.

Weten hoe je tanden 's nachts witter zal u helpen om uw beste eerste indruk te geven.

•  een tandarts te bezoeken

Een bezoek aan een tandarts regelmatig voor reinigingen en x-stralen. Het houden van uw tanden gezond en goed onderhouden zal uw glimlach helder te houden. Het zal ook je gezond houden. Slechte tandheelkundige gezondheid wordt in verband gebracht met vele ziekten en gezondheidsproblemen.

U hoeft niet om tanden witter te maken bij een tandarts maar ze bieden wel whitening diensten. Het is normaal gesproken erg duur om je tanden witter te maken bij een tandarts.

Whitening je tanden thuis kost je alleen centen. Huishoudelijke 3% waterstofperoxide en zuiveringszout zijn slechts ongeveer 90 cent per stuk. Je zult waarschijnlijk niet eens nodig om naar de winkel omdat de meeste kans dat je hebt alles wat je nodig hebt om je tanden witter recht onder je wastafel.