Hoe je tanden witter met Tea

Hoe je tanden witter met Tea

In het algemeen, tandartsen en cosmetische chirurgen raden u aan om vlekken op je tanden te voorkomen en verlengt de hoeveelheid tijd die u kunt nemen tussen bleachings vermijden thee, koffie en meest gekleurde cola. Er zijn eigenlijk een aantal soorten thee die goed voor het houden tanden helder wit zijn. Terwijl je nog steeds moet ze met mate te drinken, het drinken van dit soort thee en zelfs poetsen met hen kunnen helpen uw tanden witter en te voorkomen dat andere vlekken van de instelling in.

Instructies

Hoe je tanden Met Thee witter

•  Drink lichte theesoorten zoals witte of groene tea.These thee hebben minder tannines dan de traditionele thee, waarvan de componenten in thee die worden verondersteld om vlekken veroorzaken. Het drinken van witte thee - en groene thee - - die zeer weinig heeft - die geen tannines heeft is beduidend beter voor je tanden dan het drinken van gewone kruidenthee of ijsthee.

•  Drink twee kopjes groene thee per dag. Groene thee is een uitstekende bron van fluoride, dat het tandglazuur versterkt en maakt uw tanden beter bestand tegen vlekken en holtes. Groene thee kan zelfs geven u natuurlijk zoete adem.

•  Gebruik tandpasta aangevuld met tea tree extracten. Tea tree olie is een natuurlijke vlekkenverwijderaar die is opgenomen in vele organische soorten tandpasta. Je over het algemeen moet dit soort tandpasta online te bestellen, want het is niet beschikbaar in de meeste winkelketens. U mag in staat zijn om het te vinden in een gezonde voeding op te slaan. Als u besluit om dit soort tandpasta te gebruiken, zorg ervoor dat u uw tandarts te raadplegen om zeker te zijn dat u niet het plaatsen van uw tanden met een risico op andere problemen door het gebruik van een natuurlijke verbinding. Mogelijk moet u uw tandheelkundige routine met extra tandpasta of acties aanvullen om uw tanden volledig te beschermen.

•  Spoel je mond met rose hip thee. Hoewel er geen sluitend wetenschappelijk bewijs voor de theorie dat hip tea rose kunnen helpen uw tanden witter te ondersteunen, veel kruidendokters geloven dat het versterkt het glazuur en houdt de adem natuurlijk fris.

Hints

  • U moet uw tanden cosmetisch gewit zo weinig mogelijk en praktisch, zoals de meeste whitening procedures verwijderen van een dun laagje glazuur op een nieuwe, wittere laag onderaan te openbaren. Dit kan ertoe leiden dat uw tanden om zeer gevoelig geworden in de tijd.
  • Werk samen met uw tandarts om zeker te zijn dat uw tandheelkundige gewoonten zijn zodanig dat je tanden-bleken inspanningen hoeft je tanden niet beschadigen of ertoe leiden dat u andere belangrijke aspecten van uw tandheelkundige gezondheid verwaarlozen.