Hoe je tanden witter in Pictures Zorg

Hoe je tanden witter in Pictures Zorg

Heb je ooit gekeken naar foto's van jezelf en zag vlekken, saaiheid, vergeling of andere verkleuring van je tanden? Professioneel bleken van tanden kan worden uitgevoerd door uw tandarts, maar kan kosten honderden dollars - en kunnen niet worden gedekt door de verzekering; Echter, kunt u tanden witter uitzien in foto's zonder verbreking van de bank.

Instructies

•  Vermijd het dragen van witte op foto's. Een zuivere witte jurk of hemd zal geen vlekken of verkleuringen van uw tanden te accentueren. Kies off-wit of crèmekleurige kleding plaats.

•  Kies een donkere kleur lipstick met een blauwe ondertoon, zoals rood, roze, bordeaux of schietlood. Vermijd het selecteren van kleuren met oranje of gele ondertoon omdat ze tanden er dof, geel en gekleurd.

•  Kies zilveren sieraden en helder of gekleurde edelstenen die niet geel of oranje bevatten. Gouden sieraden, oranje en gouden edelstenen accent vlekken en gele tanden.

•  Schakel over naar een whitening tandpasta, gebruiken een elektrische tandenborstel en whitening mondwater. Zij zullen verlichten tanden slechts een schaduw of twee en zal niet effectief verlichten ernstige vergeling of verkleuring.

•  Gebruik een at-home whitening behandeling. Een verscheidenheid van thuis behandelingen zijn beschikbaar op de markt, variërend van strips, trays en verf-op-toepassing. Afhankelijk van de behandeling en de ernst van de verkleuring, zult u in staat om geleidelijk te verlichten uw tanden tot tinten FVE.

•  Gebruik Photoshop of andere fotobewerkingsprogramma's te verlichten en tanden (zie bronnen voor een stap-voor-stap handleiding).

•  Plan een whitening behandeling met uw tandarts als u wilt uw tanden snel te witten of te maken hebben met ernstige vlekken of verkleuringen. Een loket behandeling kunnen tanden oplichten tot 10 tinten en verwijder ernstige vergeling en vlekken en fleuren botte tanden. Behandelingen kunnen enkele honderden euro's kosten, afhankelijk van de aanbeveling van de tandarts.