Hoe je tanden witter Goedkoop

Hoe je tanden witter Goedkoop

Terwijl de snelste methode van tanden bleken gaat om een ​​nogal prijzig reis naar de tandarts, kunt u nog steeds sprankelende parelwitte tanden voor slechts een fractie van de prijs. Met een goede mondhygiëne, geduld en doorzettingsvermogen, een paar tips zijn alles wat je nodig hebt voor een perfecte glimlach.

Instructies

•  Zorg ervoor dat je borstel, floss en gebruik mondwater dagelijks. Omdat plaque wordt keihard in slechts 12 uur, ook tussen je tanden, zonder de juiste mondhygiëne, tanden bleken inspanningen zijn gewoon een verspilling van tijd.

•  Gebruik zuiveringszout om je tanden te poetsen in plaats van uw gewone tandpasta. Bicarbonaat is één van de beste methoden goedkoop tanden witter, aangezien het effectief en snel verwijdert plaque. Met behulp van zuiveringszout twee keer per dag gedurende twee weken zult u merkbare resultaten en de meest verse adem rond geven.

•  Wrijf olijfolie op je tandvlees en tanden na het poetsen, want het is aangetoond dat het bleken van de macht te hebben. Niet alleen zal de olie helpen om tanden witter olijf, zal het ook helpen om bacteriën die tandvleesontsteking en slechte adem veroorzaken te doden.

•  Splurge en krijg je een aantal over-the-counter whitening strips van gel. Hoewel deze producten lijkt misschien een beetje prijzig, ze zijn goedkoop in vergelijking met beroep tandheelkundige behandeling. Maar wees ervan bewust dat deze producten gevoeligheid voor je tanden kan verhogen en kan je tanden meer absorberend te maken. Als u rookt of drinkt thee of koffie, is het het beste om deze producten te vermijden.

Hints

  • Citroensap werkt als een natuurlijk bleekmiddel en is het soms raadzaam om citroensap met zuiveringszout te mengen; echter, kan het citroenzuur in citroenen permanent uw tandglazuur beschadigen.