Hoe je tanden met zuiveringszout en peroxide witter

Hoe je tanden met zuiveringszout en peroxide witter

Wit, gezond uitziende tanden kan jaren duren van je glimlach, terwijl het verbeteren van de manier waarop je kijkt. Het proces van het bleken van tanden helpt om verkleuring van je tanden te verwijderen en, hoewel het kan worden gedaan op het kantoor van de tandarts of met de winkel koopt het bleken van tanden levert, bereikt met huismiddeltjes. Een mengsel van zuiveringszout en peroxide maakt een effectieve huis remedie voor het bleken van tanden. Gebruik het om het uiterlijk van uw gebit te verbeteren, zodat u kunt beginnen knipperen dat weer lachen.

Wat zijn de oorzaken Verkleuring van de tanden?

Enkele van de meest voorkomende oorzaken van verkleuring en vlekken op de tanden voedsel, dranken, tabaksgebruik, medicatie en slechte mondhygiëne. Rokers en mensen die tabak kauwen ontwikkelen tand vlekken, variërend in kleur van geel tot bruin. Avid koffie en thee drinkers kan zich ook vinden met gele verkleuring na verloop van tijd. Andere voedingsmiddelen en dranken, zoals wijn en bessen, bijdragen aan ongewenste verkleuring van de tanden, evenals bepaalde antibiotica en antihistaminica. Het is ook gebruikelijk veroudering een rol in de verkleuring van tanden spelen.

Ingrediënten van Tanden Bleken Remedy - Baking Soda

Bicarbonaat, een natriumbicarbonaat, komt van nature in alle levende wezens. Het doel is om te helpen evenwicht uit pH-waarden te bevorderen en in stand leven. Bicarbonaat kan worden gewonnen uit een soort erts genoemd trona of vervaardigd door het passeren van een combinatie van ammoniak en koolstofdioxide door een geconcentreerde versie van natriumchloride, ook bekend als tafelzout. Het milde alkali en veilige, milde abrasiveness zuiveringszout helpt het gemakkelijk vuil en vlekken te verwijderen uit uw tanden zonder krassen, en het dient ook als een natuurlijk ademverfrisser.

Ingrediënten van Tanden Bleken Remedy - Peroxide

Twee zuurstofatomen en twee waterstofatomen vormen de zogenaamde vloeibare waterstofperoxide. Het molecuul gemakkelijk afbreekt wanneer je in contact komt met andere oppervlakken. Bijvoorbeeld, wanneer je waterstofperoxide giet over een cut, het begint te borrelen. De bellen worden veroorzaakt door de zuurstof element van waterstofperoxide. De vloeistof wordt vaak gebruikt in de winkel koopt tanden whitening kits en professionele tanden whitening oplossingen.

Gebruik van Baking Soda en Peroxide

Plaats 1/2 theelepel bakpoeder in een ondiepe schaal en besprenkel waterstofperoxide over de poeder als je roer tot een pasta te maken. Gebruik net genoeg peroxide tot een dunne pasta-achtig mengsel vormen. De twee ingrediënten zal natuurlijk schuim zij chemisch reageren. Dompel je tandenborstel in de pasta mengsel en poets je tanden zoals gewoonlijk. Want het is het beste om te slikken waterstofperoxide vermijden, dit natuurlijk mengsel is niet de beste keuze voor kleine kinderen. De oplossing kan dagelijks worden gebruikt om te bleken en na één tot twee weken, worden afgebouwd tot eenmaal elke paar dagen voor onderhoud.