Hoe je tanden met azijn Borstel

Hoe je tanden met azijn Borstel

Als je saai of vergeelde tanden, kan thuis behandelingen voor whitening helpen u ze fleuren en vlekken te verwijderen, zonder een dure reis naar uw tandarts. Over-the-counter-behandelingen bevatten vaak abrasieve en agressieve chemicaliën die je tanden beschadigen, vooral als uw tanden gevoelig zijn. Azijn is een eenvoudig alternatief voor het krijgen van uw tanden witter en het zetten van uw beste glimlach vooruit.

Instructies

•  Poets je tanden met gewone, niet-whitening tandpasta. Je wilt niet om chemicaliën te mengen in een whitening tandpasta met de whitening kracht van witte azijn en overbelasting van uw tandglazuur, zodat de stok met een basis tandpasta die tandplak en gaatjes vecht.

•  Spoel je mond om de tandpasta te verwijderen. Giet 1/2 eetlepel azijn over de haren van je tandenborstel en poets je tanden voor een minuut met de borstel. Vermijd het borstelen van je tandvlees; werken om hen heen, zoals azijn kan irritatie veroorzaken aan het tandvlees. Uw mond grondig spoelen. Herhaal de stappen 1 en 2 dagelijks.

•  Giet 1/4 kopje zuiveringszout in een kom en voeg 1/4 kopje azijn. Roer de schuimende mengsel tot een pasta, en dep een kleine hoeveelheid van deze pasta op de wijsvinger. Glimlach, en dep een gelijkmatige laag van pasta op de tanden die worden weergegeven. Wacht even, dan spoelen de mond met water grondig en spuwde de pasta. Doe dit twee keer per week.

Hints

  • Te helpen bevorderen witten en te voorkomen dat nieuwe vlekken: Indien u donkere vloeistoffen zoals koffie en frisdrank te drinken, genieten ze door een rietje. Vermijd roken. Probeer om te poetsen na de maaltijd wanneer mogelijk.
  • Als u pijn of gevoeligheid voor de azijn of tandpasta opmerkt, stop het gebruik. Je zou kunnen hebben een zeer gevoelige tanden en je zou de hulp van uw tandarts nodig om een ​​zachtere alternatief te vinden.
  • Als je het bloeden van het tandvlees, stopt met het gebruik van de azijn en zie uw tandarts meteen. Bloeden is meestal een teken van een onderliggend probleem, zoals gingivitis.