Hoe je sperma productie te verhogen

Van gezond eten om een ​​goede oefening en het vermijden van bepaalde producten, er zijn vele manieren mannen kunnen product meer sperma. Of u nu kiest om te gaan op een dieet of druk op de sportschool wekelijks, is het belangrijk om een ​​aantal van de stappen die u kunt nemen om de hoeveelheid ejaculaat u produceert te verhogen begrijpen.

Instructies

Hoe je sperma productie te verhogen

•  Blijf celibatair voor langere tijd. De minder seksuele activiteit, hoe meer ejaculaat je hebt wanneer je eindelijk seksueel presteren. Sperma kost tijd te accumuleren en volwassen meeste bronnen wijzen op drie dagen tussen seksuele activiteit teneinde een hogere spermatelling bouwen.

•  Eet een dieet dat is minder vet en hoger in eiwit. Eet meer groenten en volkoren producten. Vermijd zoveel cafeïne als mogelijk, samen met kruidig ​​voedsel. Het vermijden van bewerkte voedingsmiddelen kan helpen verhogen van uw zaadcellen.

•  Vermijd het gebruik van materialen die uw lever kan beschadigen, zoals tabak en alcohol. Omdat de lever beschadigd is, produceert je lichaam meer oestrogeen, die sterk kunnen beïnvloeden uw sperma productie.

•  Vermijd overmatige hitte rond de testikels. Dit geldt ook voor het vermijden van hete baden en het dragen van loszittende kleding, zoals boksers in plaats van slip.

•  Verlies een paar kilo. Dit gaat samen met een dieet en het uitoefenen. Als je meer gewicht te verliezen, je testosteron en oestrogeen niveaus de neiging om meer in balans, die helpt je lichaam te reguleren seksuele processen waaronder sperma uitgestuurd worden.

•  Neem contact op met uw arts. Je kan een hormonale onbalans hebben. Het kan nodig zijn om uit te stappen bepaalde medicijnen je bent al op, zoals sommige supplementen kan leiden tot een afname van sperma telling.