Hoe je sociale angst bij kinderen Diagnose

Hoe je sociale angst bij kinderen Diagnose

Als je een aantal ongewone gedrag bij uw kind opmerkt, overwegen of het is gewoon een fase of als het mogelijk een vorm van sociale angst zou kunnen zijn. Er zijn manieren om sociale angst bij kinderen te diagnosticeren en in staat om te bepalen wat de oorzaak is van afwijkend gedrag van je kind is de eerste stap in het krijgen van haar hulp en behandeling.

Instructies

•  Blijf op de hoogte van hoe lang uw kind is het tonen van ongewoon gedrag. Soms worden kinderen gaan door een verlegen fase als ze het invoeren van een nieuwe school, hebben onlangs verhuisd of zijn in een nieuwe omgeving. Echter, dit duurt meestal slechts ongeveer zes maanden, dus als de verlegenheid is al langer dan dat, is er een kans dat ze worden ervaren sociale angst.

•  Breng tijd door met je kind en vragen te stellen. Als elke ochtend ze klaagt dat ze niet wil om naar school te gaan, vraag haar waarom. Ze zou kunnen worden ervaren sociale angst of het zou zomaar kunnen dat sommige kinderen zijn pik op haar of ze niet graag haar leraar.

•  Stel een afspraak om een arts als uw kind voortdurend klagen dat ze duizelig te zien, haar maag pijn doet of ze het ervaren van andere medische aandoeningen. De arts kan bepalen of deze symptomen worden veroorzaakt door een medische aandoening of sociale angst.

•  Praat met je kind om te zien wat hij denkt. Vaak zijn kinderen niet in staat zijn om uit te drukken wat ze voelen. Vraagt ​​hem hoe hij zich voelt als hij met andere kinderen of wat hij denkt dat andere kinderen denken over hem de deur te kunnen openen voor hem om nauwkeuriger te zijn angsten te uiten.

•  Kijk of uw kind ervaart extreme verlegenheid of angst wanneer met andere kinderen. Als uw kind voortdurend probeert om de interactie met zijn collega's te voorkomen kan dit een teken van angst zijn.

•  Kijk voor duidelijke tekenen van sociale angst, zoals het gooien van driftbuien, huilen of zich vastklampen aan u wanneer u vertrekt of het kind in een sociale omgeving. Het is normaal voor baby en peuter te gaan door een fase van verlatingsangst. Voor oudere kinderen dit niet normaal.