Hoe je Social Security Disability vragen te beantwoorden

Het aanvragen van sociale uitkeringen kan een ontmoedigende taak voor veel mensen. De Social Security Administrator zal hebben meestal een aantal pagina's van de vragen worden gesteld. En als je het beantwoorden namens een andere persoon (een afhankelijke of andere persoon die in staat is om te beantwoorden voor zichzelf), wordt u geconfronteerd met de moeilijkheid van de juiste vragen te beantwoorden.

Instructies

•  De eerste regel om te onthouden wanneer u het bijwonen van een Social Security handicap interview of gehoor is om alle vragen naar waarheid beantwoorden. Zeg niet: "Ik weet het niet," maar beantwoorden met ja of nee. Als u het beantwoorden van een andere persoon en weet niet het antwoord, staat dat "het beste van mijn kennis, ja (of geen)." Als u al een ontmoeting met een SSDI (Social Security Disability Insurance) persoon, weet je dat ze zelden of nooit accepteren "Ik weet het niet" als een geldig antwoord.

•  beantwoord elke vraag volledig en zo goed mogelijk, maar niet over- of onder-overdrijven uw conditie. Leg je handicap volledig en discussiëren over de werk- en leefomstandigheden beperkingen die zich hebben voorgedaan en het effect u denkt dat deze handicap zal hebben op de rest van je leven. Als u een ontmoeting met een handicap rechter, laat je niet intimideren. Vergeet niet dat hij op zoek is naar een eerlijk antwoord op uw vragen.

•  Voor het bijwonen van een interview of horen, moet u nogmaals controleren of uw lijst en neem al uw informatie met u. Als u handelt namens een andere, breng zoveel mogelijk informatie over de persoon mogelijk. Als u niet in staat om bepaalde items, zoals een gecertificeerde geboorteakte te verkrijgen waren, vraag dan uw interviewer wie moet u contact opnemen. Een handicap vragenlijst is geen garantie dat uw claim snel zullen worden verwerkt, dus wees geduldig, maar follow-up regelmatig met uw maatschappelijk werker.

•  Een handicap vragenlijst zal bestaan ​​uit vele vragen die alle aspecten van uw werk en betaal geschiedenis, de handicap en andere persoonlijke vragen. Vele interviews worden in slechts 15 minuten voltooid, maar sommigen zullen een uur of langer duren. Je zal waarschijnlijk worden gevraagd hoe fysieke je baan was en wat houdt je van het doen het nu. Waarin staat dat u eenvoudige taken niet kan uitvoeren, zoals koppelverkoop uw schoenen, het opheffen van het diner gerechten, enz., Heeft meer effect dan onder vermelding van "ik pijn mijn rug op het werk." U zal worden gevraagd vragen over de concentratie, het geheugen en de taken of activiteiten die u uitvoert op een dagelijkse basis. Andere vragen kunnen ook de vraag stellen welke sport je deel te nemen aan, kunt u gemakkelijk of hoeveel gewicht je kunt tillen oppakken van kleine voorwerpen. Antwoord eerlijk en overdrijf niet.

•  De Social Security Administration (SSA) biedt een volwassene Starter Kit die nuttig is bij het ​​voorbereiden om vragen te beantwoorden. De kit en de aanvraagprocedure zijn online beschikbaar. (U kunt ook contact opnemen met uw lokale kantoor van Sociale Zaken en hen te informeren dat u niet wilt om online te solliciteren.) De checklist zal helpen ervoor zorgen dat u de juiste documentatie te SSDI's vragen te beantwoorden. Neem de tijd om de lijst en neem zoveel mogelijk van de informatie met u. Je wil moet items zoals een gewaarmerkt afschrift van uw geboorteakte, bankgegevens, werk geschiedenis en militaire geschiedenis, als u geserveerd.

•  In het kader van de volwassen gehandicapten Starter Kit, de medische en Job werkblad zal u helpen bij het ​​opstellen van medische informatie voor uw vordering. Proberen om zoveel mogelijk van deze zo mogelijk af te ronden voordat uw afspraak. Je zal bijzonderheden worden gevraagd over uw ziekte of ongeval, medicijnen genomen, verrichte proeven of naar verwachting zal worden uitgevoerd en taken die u hebt gehouden in de afgelopen 15 jaar.