Hoe je slechte adem Home Remedies Make

Hoe je slechte adem Home Remedies Make

Iedereen heeft behoefte aan een beetje hulp om hun adem fris zo nu en dan te houden, dus weten hoe je slechte adem home remedies kunnen direct oplossingen te maken en misschien zelfs bespaart u een beetje geld aan dure over-the-counter remedies. Met slechts een beetje tijd en moeite thuis je adem kan zoet en fris de hele dag, elke dag.

Instructies

•  Eenvoudig en snel te maken slechte adem home remedies zijn een mondspoeling die bestaat uit slechts zuiveringszout en water. Meng opgelost in een glas en om gorgelen en spoel rond de mond. Het oxideringsmiddel werking van de zuiveringszout zal helpen om de mond bacteriën die gedood door zuurstof te elimineren.

•  Andere slechte adem home remedies met baking soda bevatten gebruiken als tandpasta. Druk op een vochtige tandenborstel in de baking soda en penseel als normaal.

•  Veel voorkomende kruiden zijn effectief slechte adem huismiddeltjes in hun eigen recht. Mint is zeer algemeen en zeer eenvoudig om zelfs in een pot op een vensterbank groeien. Gewoon kauwen op een blaadje munt fris zal een heerlijk verfrissing effect in de mond hebben.

•  kruidnagel, kaneel of venkel zijn de andere leden van het kruid familie die uitstekende slechte adem home remedies te maken. Hun adstringerende eigenschappen en smaak zeer snel doen aan slechte adem, en de echte schoonheid ervan is dat er geen voorbereiding betrokken bij de oplossing.

•  gorgelen met zout water om een effectief slechte adem huis remedie te krijgen. Zout is een krachtig antibacterieel middel. In feite zijn veel tandartsen adviseren nu spoelen met zout water na extracties, dus het volgt dat het ook zal doden de schadelijke bacteriën in de mond die een slechte adem kunnen veroorzaken.

•  Zowel de groene thee en zwarte thee wordt gezegd dat ze de mond te verfrissen en te handelen als een slechte adem huismiddeltjes. Als swilling en gorgelen niet een beroep op u, kan een thee drinken gewoonte hetzelfde trucje doen en een meer discrete oplossing.

Hints

  • Als al het andere faalt, controleer dan of u lactose-intolerant. Lactose-intolerantie komt vaak voor bij volwassenen en een relatief eenvoudige manier om erachter te komen is om alle zuivel voedsel voor een week te vermijden. Hoewel niet echt als een slechte adem thuis te verhelpen, als lactose-intolerantie wordt veroorzaakt door uw slechte adem dan niets anders zal helpen.