Hoe je Rid Vlooien Fast & Uiteraard in een Tapijt

Hoe je Rid Vlooien Fast & Uiteraard in een Tapijt

Het eerste gedeelte van het huis te worden aangevallen door vlooien is het tapijt. De vloerbedekking delen van het huis zijn meestal high-traffic gebieden waar huisdieren slapen en spelen. Je nodig hebt om uw tapijten te behandelen om te elimineren en vlooien te voorkomen. Chemische methoden zijn meestal effectief, maar mensen met huisdieren of kinderen kunnen een meer natuurlijke, minder toxische aanpak verkiezen.

Instructies

Instructies

•  Verwijder al het tapijt gebieden in het huis met een krachtige, zuig vacuüm. Het vacuüm pikt eieren en volwassen vlooien, dus het is best om wegwerp vacuüm zakken te gebruiken. Dicht de vacuümzak in een plastic zak, en meteen weg te gooien.

•  Was alle tapijten in de in het huis met warm water en zeep. Dit zal de vlooien larven te doden.

•  Aankoop diatomeeënaarde. Het is 100 procent biologisch, en gemaakt van grond-up fossielen van prehistorische zoetwater diatomeeën. Het is niet schadelijk voor de mens, maar doodt vlooien en ander ongedierte. Draag een veiligheidsbril en een masker; diatomeeënaarde is een fijn poeder soortgelijke stof.

•  Stof de DE over het tapijt en vloerkleden. Besteden veel aandacht aan huisdier-beddengoed gebieden. Focus op scheuren en spleten.