Hoe je op gewicht Als u een depressie

Hoe je op gewicht Als u een depressie

Als je depressief bent, is de kans groot je lichaam reageert op het in een van twee manieren: ofwel het verkrijgen van gewicht of het verliezen van gewicht. Beide zijn slecht, maar het verliezen te veel gewicht kan zeer gevaarlijk en zelfs dodelijk zijn. Verliezen te veel gewicht of het verliezen van gewicht te snel kan nierschade en andere gezondheidsproblemen veroorzaken. Dus hoe kan je gewicht als je de wil om te eten niet kan vinden? Hier zijn enkele tips over wat u kunt doen om gewicht te krijgen als je depressief bent.

Instructies

Het verkrijgen van gewicht tijdens de Depressie

•  Vraag om hulp van vrienden en familie. Beroep doen op de hulp van vrienden van de familie om maaltijden klaar te maken, breng ze naar je en bij je zitten terwijl je eet. Dit helpt om het gebrek aan verlangen om op te staan ​​en maak je eigen eten en de desinteresse in het voedsel zelf te overwinnen.

•  Maak het mooi. Als je dat doet eten maken, maakt het aantrekkelijk. Doe niet zomaar Slop voedsel op het bord en dan staren. Neem de tijd om elk voorgerecht te bereiden en te regelen en garneer het mooi. Als je niet depressief bent misschien niet schelen wat je eten eruit ziet voordat je het eet, maar als je depressief bent, zal een trieste zoek offer alleen voelt u zich meer ellendig.

•  Sta op en in beweging te krijgen. Het kan een beetje moeite te nemen, want als je depressief bent het voelt alsof alles wat je wilt doen is kruipen onder de dekens en hopen dat de wereld gaat weg, maar het uitoefenen is een grote stress en depressie reliever. Het helpt ook het verbeteren van uw eetlust en helpt je gewicht als je depressief bent.

•  Zorg ervoor dat je genoeg slaap krijgt. Als je depressief bent kan het lijken alsof je je hele leven doorbrengen in bed, maar de kans is groot dat u woelen, niet slapen. Als je problemen hebt met het slapen uw arts te raadplegen voor eventuele medische hulp. Voldoende slaap is een belangrijke factor in het vermogen van het lichaam om de voedselinname en gewicht te reguleren.

•  Drink supplementen. Er zijn een verscheidenheid van voedings-gewicht toeneemt dranken op de markt die genoeg calorieën en voedingsstoffen niet kan krijgen van een normale dag voedselinname. Tijdens de slechtste delen van depressie, bij het eten is een karwei niet uit hoe je het schijfje, zorg ervoor dat je drink veel voedingssupplementen zoals Boost of Zorg.

Hints

  • Als een depressie langer dan een week of gewichtsverlies duurt wordt ernstig is het noodzakelijk om het advies van een arts te zoeken.