Hoe je niet bang voor vliegen

Hoe je niet bang voor vliegen

De angst voor vliegen is een psychologische fobie die kan worden veroorzaakt door een mengsel van andere angsten, zoals hoogtevrees, angst voor vliegtuigcrashes, angst voor het vliegen over het water of zelfs claustrofobie. De angst kan ook worden ingegeven door trauma uit het verleden. Naar boven om je angst te overwinnen en het zal u toelaten om te reizen door de lucht, een van de snelste en meest populaire vormen van reizen, zonder zich zorgen te maken.

Instructies

•  Leer om te gaan met angst en nervositeit. Duw je maag uit en neem lang en diep adem door je neus. Foto vullen je longen van de bodem uit. Pauze aan het einde van de adem in, voordat langzaam uitademen. Herhaal dit zo vaak als nodig is om jezelf te kalmeren.

•  Oefen je spieren te ontspannen. Veel mensen gespannen als ze zitten in een vliegtuig zitten, waardoor ze ongemakkelijk maakt. Wanneer je voelt dat je spieren spannen, de controle en ontspan ze. Dit zal je helpen je beter voelt en in controle.

•  Bezoek een luchthaven. Veel luchthavens bieden reizen van de plaats, die u toelaten om rond te lopen alsof je op het punt om te reizen, inclusief inchecken en wachten in de vertrekhal. Je zal ook de mogelijkheid krijgen om naar te kijken vliegtuigen opstijgen vanaf een bezichtiging galerie. Dit kan helpen uw zenuwen te kalmeren, want het zal u laten zien wat u kunt verwachten.

•  Boek een korte vlucht. Pak wat bagage en check-in als normaal. Wanneer u boord van het vliegtuig, praat met de vliegtuigbemanningen over je angsten en vragen om de piloten te zien. De meeste luchtvaartmaatschappijen zullen dit toe te staan ​​voor het opstijgen. Het vliegend personeel zal controleren op u, dus vergeet niet om jezelf te kalmeren en ontspannen blijven, eraan te herinneren dat de vlucht over zal zijn in een mum van tijd.

•  Leid jezelf. Kijk geen films of boeken lezen over vliegtuigcrashes. Neemt de dingen om je af te leiden op het vliegtuig. Dit zal uw verbeelding te stoppen uit te gaan in overdrive, waardoor je angst lijkt rationeel. Als dit wel gebeurt, herinner jezelf eraan dat een vliegangst is een irrationele angst.

•  Als je angst is niet beter krijgen, praten met een getrainde professional met ervaring op dit gebied. Uw luchthaven of arts kan in staat zijn om counselors ze hebben gewerkt met in het verleden suggereren.

Hints

  • Vergeet niet dat voor hun eerste vlucht, de meeste mensen zijn bang voor vliegen. Zodra je uit hebt genomen en in de lucht, kan je je angsten weg te smelten en u kunt genieten van de reis. Overweeg het gebruik van een ontspanningsruimte product zoals Kalms of Rescue Remedy voordat u gaat vliegen. Deze bevatten kruidenmengsels ontworpen om de geest te ontspannen, die zeer nuttig kan zijn. Controleer altijd met uw arts voordat u enige medicatie.