Hoe je Multiple Sclerose behandelen natuurlijk

Terwijl belangrijke medische doorbraken in de behandeling van multiple sclerose verder regelmatig de huidige meest voorkomende behandelingen voor de ziekte injecties van interferon. MS-patiënten dat het probleem met interferon behandelingen is dat de bijwerkingen nog slechter dan de symptomen van MS zelf kan. Vaak voorkomende bijwerkingen kunnen omvatten alles, van leverschade tot ontsteking op de injectieplaats. Dus de beslissing voor veel multiple sclerose lijdt is de beste manier om op natuurlijke wijze omgaan met hun ziekte.

Instructies

•  Bespreek met uw arts de mogelijkheden voor uw behandeling. In ernstige gevallen kan het absoluut nodig is voor westerse geneeskunde gebruikt om de symptomen van multiple sclerose en nevenwerkingen. Echter, uw neuroloog kan zijn goed uitgerust om u te helpen alternatieve geneeskunde te onderzoeken.

•  Onderzoek het gebruik van antioxidanten in de bestrijding van de symptomen van multiple sclerose. Bosbessen en andere super eten zoals broccoli kan helpen het lichaam vormen een natuurlijke immuniteit. Hoe sterker de algehele gezondheid van het lichaam, hoe minder kans dat u last heeft van MS recidieven.

•  Oefening. Elke actie die het lichaam kan versterken kan helpen bij de bestrijding van MS. Omdat multiple sclerose is een auto-immuunziekte, iets dat kan worden gedaan om te verhogen van het lichaam natuurlijke immuniteit is gezond.

•  Vermijd andere ziekten. Was uw handen vaak en mensen die ziek zijn te voorkomen. Virussen kunnen vooral worden verwoestende als ze verlaagt het lichaam de natuurlijke afweer. Zelfs een kleine ziekte kan leiden tot een multiple sclerosis relaps.

•  Bedien uw lichaamstemperatuur. Verhogingen van de kerntemperatuur van het lichaam kan leiden tot extra recidieven. Houd het hoofd koel en je kunt de toekomst recidieven te voorkomen.

Hints

  • Zorg ervoor dat u uw medische arts op de hoogte van alle behandelingen die u overwegen gebruik te houden.