Hoe je metabolisme te verhogen met een vegetarisch dieet

Metabolisme is de sleutel om gewicht te beheersen. En lichaamsbeweging en voeding zijn essentieel voor het behoud en het verhogen van uw metabolisme. Als je gewicht ook al heb je minder calorieën verbruiken dan je collega te krijgen, is het waarschijnlijk omdat u een laag basaal metabolisme, dat is de snelheid je lichaam calorieën verbrandt om de normale lichaamsfuncties te onderhouden. Metabolisme tarieven zijn afhankelijk van de genetica, de fysieke make-up en dieet. Om uw stofwisseling om meer calorieën te verbranden te verbeteren, moet u de juiste balans van dieet en lichaamsbeweging te vinden. Een passende vegetarisch dieet bestaat uit eiwitten, fruit, groenten en sommige volle granen, gegeten in kleinere porties. Oefening moet bestaan ​​uit spieropbouwende work-outs.

Instructies

•  Eet meer, kleinere porties, goed uitgebalanceerde maaltijden. Heeft 3 grote maaltijden op een dag niet eten; liever in ten minste 5 of 6 keer. Het eten van de juiste voeding regelmatig houdt je lichaam werken, voortdurend afbreken van voedsel, verteren en metaboliseren. Hoewel vaak eten lijkt de oorzaak van gewichtstoename zijn, dit ook daadwerkelijk werkt wanneer deze is gekoppeld met de juiste voeding. Minder eten eigenlijk vertraagt ​​je stofwisseling.

•  Eet voedsel dat meer werk nodig om te verteren, om de stofwisseling te stimuleren. Dit staat bekend als de hoge thermische effect. Eiwitten hebben doorgaans een hoger thermisch effect dan andere voedingsmiddelen. Maar je probeert om dit te doen zonder vlees, dat is de meest eiwitrijke voedsel groep. Vetten hebben ongeveer een 3% thermische effect. Eiwitten hebben 30% thermische effect. Vezelige groenten hebben een 20% thermische effect. Dus groenten zijn niet zo ver af van vlees. Plus veel groenten zijn rijk aan eiwitten (zie bronnen hieronder voor een overzicht van eiwitrijke groenten).

•  Experiment met soja producten voor proteïne, zoals tofu, een geweldig alternatief voor vlees. Tofu komt in vele texturen en smaken. Andere eiwitrijke voedingsmiddelen bevatten peulvruchten - bonen, linzen, kikkererwten, taugé, en erwten - evenals volle granen. Noten zijn ook rijk aan eiwitten, maar zitten vol vetten ook.

•  Oefening. U verhoogt uw basaal metabolisme door het verhogen van de spieren, die meer calorieën verbrandt dan vet. De sleutel tot het verliezen van gewicht is meer calorieën verbranden dan je verbruikt. Maar de sleutel tot het verhogen van uw stofwisseling is het verhogen van uw spieren. Samen met uw regelmatige oefeningen, aerobics, yoga of joggen, voeg spieropbouwende workouts zoals push-ups of gewichtheffen. Het opbouwen van spiermassa zal helpen verhogen basaal metabolisme, wat betekent dat je meer calorieën verbrandt per dag gewoon door wakker.

Hints

  • Hoewel je op zoek zijn naar high-protein groenten naar de meerderheid van uw dieet bestaan, vergeet dan niet de andere voedingsstoffen en vitaminen zoals calcium en vitamine C. Raadpleging van een voedingsdeskundige alvorens een extreem dieet verstandig zou zijn.