Hoe je menstruele opgeblazen gevoel

Opgeblazen gevoel rond de tijd dat je je menstruatie kan die tijd van de maand dus veel meer ongemakkelijk voor u en meer vermoeid dan normaal te maken. Menstruele opgeblazen gevoel kan worden veroorzaakt door hormonale veranderingen tijdens de cyclus van een vrouw en wordt ook beïnvloed door voeding.

Instructies

•  Verlaag de inname van zout. Natrium leidt tot het vasthouden van water, wat leidt tot een opgeblazen gevoel. Vanaf ongeveer een week voor je menstruatie, kunt u worden hunkeren chocolade, chips en andere zoete of zoute snacks maar dit is de tijd dat je moet ze het meest voorkomen.

•  Oefening. Wanneer u een harde training te doen, kunt u zweet van een aantal van die bewaarde water gewicht. Het zal u helpen lichter en energieker voelen.

•  Natuurlijke diuretica. Diuretica kunnen verminderen opgeblazen gevoel, maar het is waarschijnlijk gezonder om natuurlijke diuretica te proberen in plaats van haasten naar de apotheek voor een over de toonbank med. Natuurlijke diuretica om te proberen zijn:
Green Tea
Cranberry Juice
Apple Cider Vinegar (kan worden gebruikt als dressing)
Dandelion Leaf Tea
Brandnetel en
Venkel
Voedingsmiddelen met een hoog watergehalte ook fungeren als een natuurlijk diureticum en omvatten:
Asperges
Brussel tuiten
Beets
Haver
Kool
Wortelen
Sla
Tomaten
Knoflook
Artisjokken
Cranberries
Selderij
Peterselie

•  Drink meer water. Je denkt misschien dat lijkt tegen onze intuïtie, maar hoe meer water je drinkt, hoe minder je lichaam vast te houden en vast te houden aan het water gewicht, omdat het niet uitgedroogd zijn. Het drinken van veel water houdt niet alleen je gehydrateerd, maar helpt je lichaam bij het verwijderen van gifstoffen.

•  Probeer 1.200 mg calcium per dag verbruikt. Dit kan veel van de vervelende menstruele symptomen, waaronder een opgeblazen gevoel te verlichten.

•  eten meerdere kleine maaltijden gedurende de dag in plaats van 3 grote maaltijden kan ook een opgeblazen gevoel te verminderen en te houden onbedwingbare trek in toom.

Hints

  • Het is belangrijk om veel water te drinken wanneer op diuretica of een diureticum dieet. Meer water drinken zal niet ertoe leiden dat u meer water vast te houden, maar ook daadwerkelijk helpen spoelen toxinen en houden u gehydrateerd.
  • Neem nooit meer dan 100 mg vitamine B6 per dag.
  • © 2008 CCROCK. Reproductie, geheel of gedeeltelijk, is strikt verboden