Hoe je mensen met de ziekte van Alzheimer Handle

Ziekte Alzheimerâ € ™ s, een progressieve hersenaandoening, is de zesde belangrijkste doodsoorzaak in de Verenigde Staten. Door geleidelijk aan het vernietigen van hersencellen, ziekte Alzheimerâ € ™ s veroorzaakt problemen met het geheugen, gedrag en denkprocessen. De symptomen van Alzheimerâ € ™ s te groeien gestaag erger in de tijd, te beginnen met een toenemende mate van vergeetachtigheid, dan vordert gestaag in de richting van veel ernstiger cognitieve symptomen, met patiënten in de late stadia vaak steeds niet in staat om hun omgeving te herkennen en te behandelen zoals basistaken als het eten zonder hulp. Het beheren van de zorg voor mensen met de ziekte van Alzheimer vraagt ​​veel aandacht aan vele details die familieleden zonder ervaring met de ziekte niet kan anticiperen.

Instructies

•  Beoordelen van veiligheid regelmatig. Elk aantal dagelijkse activiteiten gevaren worden de ziekte van Alzheimer vordert. Veranderingen kan snel komen als deze ziekte loopt zijn cursus, zodat een persoon die kan de dagelijkse activiteiten veilig vandaag te beheren kan niet worden overgelaten aan hun lot vrij plotseling geworden. Zelfs in de vroege stadia van de ziekte van Alzheimer, kunnen arrest worden aangetast. Vergeetachtigheid kan de oorzaak van de vele gevaren, zoals brand, veroorzaakt door een pan met eten op de kachel, of uren dwalen in de kou, omdat de weg naar huis is vergeten zijn.

•  Let goed op basis heide en voeding. Mensen met de ziekte van Alzheimer kan vergeten om te eten, of kunnen vergeten dat ze al hebben gedaan. Zij kunnen voedsel dat wordt onveilig, te zijn in de koelkast bewaard langer dan gezond is eten. Als slachtoffer van de ziekte van Alzheimer woont alleen, het controleren van de inhoud van de koelkast en voorraadkast op een regelmatige basis is wijs. Zorg ervoor dat u kijken naar duidelijke veranderingen in lichaamsgewicht.

•  Monitor hun medicijnen. Mensen met de ziekte van Alzheimer kan vergeten om noodzakelijke medicijnen te nemen, of ze kunnen zich niet herinneren het nemen van hen en herhaal de dosering meerdere keren. Ze kunnen instructies arts vergeten, of vergeet om medische afspraken houden om cruciale recepten vernieuwd hebben.

•  Controleer in financiële zaken, om ervoor te zorgen dat de rekeningen hebben tot zijn bijgehouden. Mensen met de ziekte van Alzheimer verliezen vaak de tijd uit, het krijgen van achter in het betalen van de rekeningen. In het geval van nutsvoorzieningen, zoals warmte, elektriciteit en telefoon, zullen veel bedrijven familieleden toe te staan ​​verwittigd worden wanneer betalingen achterop raken, ervoor te zorgen dat deze essentiële diensten niet worden onderbroken. Het bespreken van juridische constructies, zoals een volmacht aanwijzing, zodat familieleden om financiële zaken te behartigen, is vaak een noodzakelijke stap.

•  Onderzoek van de stadia van de ziekte van Alzheimer te leren wat te verwachten als de ziekte vordert. Terwijl elke persoon die wordt getroffen door de ziekte van Alzheimer is anders, heeft de ziekte de neiging om een ​​relatief voorspelbaar patroon volgen. Het kennen van de symptomen om op te letten als de ziekte loopt zijn gang kan helpen familieleden anticiperen op problemen voordat deze gevaarlijk zijn voor de gezondheid en het welzijn van de mensen met de ziekte van Alzheimer. Informatie over de fasen en symptomen van Alzheimer is beschikbaar op het Internet en Alzheimer support groepen kunnen ook een grote bron van informatie.