Hoe je meer energie in de Ochtend

Hoe je meer energie in de Ochtend

Heeft u moeite om jezelf te slepen uit bed in de ochtend? Vindt u het raken van de snooze-knop gewoon nog een keer, alleen maar om op te staan ​​op het laatste mogelijke moment groggy en verlangen naar meer slaap te voelen? Deze stappen zullen u helpen om de ochtend te begroeten met een glimlach.

Instructies

•  Druk op de zak eerder. In plaats van het bekijken van de slaap als een luxe en laat opblijven om meer gedaan te krijgen, stelt u een vaste bedtijd en hou je eraan. Wanneer je genoeg slaap krijgt op een regelmatige basis, zal je meer energie hebben de hele tijd en in staat zijn om meer te bereiken zonder laat opblijven.

•  Schakel de snooze. Zet uw wekker voor de tijd die je absoluut moet opstaan. Door het instellen van het alarm voor een eerder tijdstip en op het raken van de snooze-knop en dan zul je echt wakker gevoel meer moe dan wanneer je slaapt, totdat je wakker. Als je wakker wordt en druk op de snooze, je hersenen weet dat je zal weer wakker snel, zodat je niet in een diepe, rustgevende slaap weer vallen.

•  Gebruik een nachtlampje. Als je wakker wordt tijdens de nacht en hebben behoefte aan een drankje of om de badkamer te gebruiken, het inschakelen van een helder licht zal je volledig wakker, waardoor het moeilijk om weer in slaap te krijgen. Door het gebruik van een nachtlampje kunt u uw weg naar het toilet en uw slaap zal minder onderbroken voelen.

•  schrokken een groot glas water, zodra je wakker wordt. Je lichaam verliest water terwijl je slaapt, en zo weinig als een twee procent daling van het waterpeil van uw lichaam kan zowel fysiek als mentaal u aanzienlijk meer moe te maken.

•  Open de gordijnen en jaloezieën. De zon zal uw biologische klok aanzetten tot actie, vertellen je hersenen dat het tijd is om te gaan. Zitten op het terras terwijl u de krant leest en drink je koffie en genieten in wat zon. Of beter nog, neem een ​​stevige ochtendwandeling. Als je hart krijgt het pompen voelt u zich meer wakker en levendig. Je zou zelfs beginnen om eerder op te staan!

Hints

  • Hebben iets goeds om naar uit te kijken, zoals een nieuwe outfit of iets lekker voor het ontbijt zal u helpen om uit bed makkelijker.