Hoe je lichaam te doneren aan een Medical School

Hoe je lichaam te doneren aan een Medical School

Zolang je geen besmettelijke ziekten en zijn niet zwaarlijvig, kunt u uw lichaam te doneren aan een medische school om te worden gebruikt als u overlijdt voor medische opleiding of onderzoek. Alvorens het besluit om je lichaam te doneren, maar je moet de voors en tegens met uw directe familie te bespreken; zij zijn verantwoordelijk voor het melden van de school van uw overlijden en zal niet in staat zijn om je lichaam te hebben voor een begrafenis of te begraven in uw familie begraafplaats.

Instructies

•  Zoek een universiteit om je lichaam te doneren. De overgrote meerderheid van de medische scholen niet geschonken lichamen accepteren van buiten de staat, dus je moet een school kiezen in de staat waar u woont.

•  Contact van de universiteit van de donor, of gewild body programma om de juiste vorm te verwerven in te vullen om een donor te worden. Sommige scholen bieden het formulier op hun website. Anderen zullen mail of fax het formulier aan u.

•  Vul de vereiste over de donor vormen informatie, die informatie bevat, zoals uw naam, geboortedatum en adres. De meeste universiteiten vereisen dat u de donor formulier te ondertekenen in het bijzijn van een notaris of twee getuigen.

•  Lever of mail uw donor formulier om uw gekozen universitaire medische school. Zorg voor de contactgegevens van de school aan uw familie, zodat ze kunnen contact opnemen met de universiteit in het geval van uw overlijden.

Hints

  • Als uw overlijden in een andere plaats dan die waar je universiteit is gevestigd staat, kan je lichaam worden gedoneerd aan een medische school in de staat van uw overlijden.
  • Als uw lichaam nodig heeft een autopsie of beschadigd bij een ongeval van welke aard ook, kan niet worden gedoneerd.