Hoe je let op tekenen van terugval in Anorexia Patiënten


Anorexia is vergelijkbaar met andere ernstige ziekten zijn veerkracht in een meerderheid van de patiënten. Slachtoffers van anorexia moeten mentale en fysieke kracht te allen tijde te houden aan de ziekte op afstand te houden. Je nodig hebt om de tekenen van terugval bij anorexia patiënten weten om te helpen toezien op de voortgang van vrienden en familie geconfronteerd met de stoornis.

Instructies

•  Kijk voor meer verslavend gedrag van anorexia-patiënten die op zoek zijn naar een psychische leegte te vullen. Patiënten die beginnen te vaak terugvallen verplaatsen naar een andere verslaving, zoals drugs, alcohol of gokken.

•  Let op de afname van de eetlust en het verbruik van levensmiddelen door anorexia patiënten in je leven. Het type van eetlust daling die je moet zoeken moet verder gaan dan een lichte maaltijd, en dient te bestaan ​​uit meerdere incidenten overgeslagen of onbelangrijk maaltijden.

•  Denk aan de oude eetgewoonten van anorexia patiënten wanneer je let op tekenen van terugval. Sommige patiënten zullen hun toevlucht tot hun oude manieren, met inbegrip van binging en zuivering of onconventionele dieet, in moeilijke tijden.

•  Track het niveau van slaap die de anorexia patiënt weer op een dagelijkse basis. De mentale en fysieke belasting op een anorexia kan slapeloosheid veroorzaken. U kunt deze informatie via een praatje of eenvoudige observaties over vermoeidheid gedurende de dag verzamelen.

•  uiten hun bezorgdheid om uw vrienden over anorexia patiënten die een te grote obsessie met hun optredens. De lijn tussen anorectische gedrag en eenvoudige ijdelheid kan moeilijk zijn om te tekenen, maar meerdere reacties of het gebruik van een spiegel in uw hele tijd met een patiënt zijn goede indicatoren van de terugval.

•  Volg de hoeveelheid beweging die anorexia patiënten deelnemen aan wanneer je let op tekenen van terugval. Anorexia patiënten die beginnen te hervallen zal profiteren van de arts-mandaat te bewegen om zich overdreven uit te oefenen om meer calorieën te verliezen.

•  Aanpak anorexia patiënten die beginnen te hervallen met gevoeligheid. Je nodig hebt om uw taal te letten bij het spreken met relapsing vrienden of collega's, omdat ze in een fragiele mentale ruimte. Vermijd beschuldigend taal en vertel hen uw opmerkingen aan een objectief beeld van de situatie te geven.

Hints

  • Werken met een therapeut met vertrouwdheid van de kwesties die met anorexia een anorexia patiënt te confronteren. Je moet een psycholoog met enige ervaring in interventies te raadplegen om te gaan met de emotionele problemen van anorexia goed. Laat enkele goede vrienden te helpen de patiënt te herkennen haar terugval.