Hoe je je tong Meet

Hoe je je tong Meet

De tong uit voornamelijk skeletspieren vezels, die U vrijwillig regelen. Het is van vitaal belang voor het kauwen, spreken, proeven, inslikken, uiten afkeer, likken ijshoorntjes, gepassioneerd zoenen en het uitvoeren van de tong trucs. Stephen Taylor houdt het Guinness record voor de langste tong van 3,86 inch.

Instructies

•  Plaats de heerser in de vriezer tas met de nulmeting eind eerste of wikkel de heerser in helder plastic verpakking van de nul tot aan de zes inch merk, zorg ervoor dat u kunt nog steeds lezen de nummers op de liniaal. Dit zal u beschermen tegen ziektekiemen die zou kunnen zijn op de liniaal. Gebruik uw linkerhand om de diepvrieszak leerde rond de liniaal en tegen de binnenrand van het einde van de zak te houden.

•  Open je mond en steek je tong recht uit zo ver als je kunt. Sluit de bovenkant van je mond, zodat je lippen en tanden je tong aanraken.

•  Plaats de liniaal op je tong met het einde nul, daarna schuift u de liniaal naar beneden tegen je bovenlip.

•  Pak de liniaal stevig op het uiterste puntje van je tong met de duim en wijsvinger van je rechterhand. Laat uw linkerhand van de heerser.

•  Lees het nummer op de heerser die het dichtst bij je vingers en schrijf uw meting.

Gooi de plastic diepvrieszak wanneer u klaar bent met meten.