Hoe je je taille verminderen Na 40

Hoe je je taille verminderen Na 40

Veel mensen verwijten moeilijk gewichtsverlies na de leeftijd van 40 jaar op een vertragende stofwisseling. De waarheid is, je stofwisseling is verantwoordelijk voor slechts 5 procent vertraging per decennium afgelopen 40, dat is niet veel, volgens Neil Osterweil, auteur van "Fighting '40 Flab." Realistisch, slechte voeding gewoonten zijn de oorzaak van de meeste midlife flab. Lange uren op het werk en snelle gemaksproducten bijdragen aan de meeste van uw gewichtstoename na 40. Gelukkig is het verminderen van uw taille omvang op dit moment in je leven is haalbaar met een beetje hard werken en sommige veranderingen in levensstijl.

Instructies

•  Beweeg uw gezondheid op uw prioriteitenlijst. Maak gezond een top keuze in je leven. Meer bewegen, minder eten en kiezen voor gezondere voeding.

•  Verminder stress, want het kan ertoe leiden dat u hunkert suikerhoudende voedingsmiddelen vol met lege calorieën. Maak een stevige wandeling buiten tijdens pauzes. Stoppen met het doen van onnodige activiteiten die weinig beweging nodig. Er is maar zoveel uren in een dag, dus leren om nee te zeggen.

•  Bereken je dagelijkse calorie behoeften. Neem uw gewenste gewicht en vermenigvuldig dat getal met 10 als je sedentair worden, met 13 als je af en toe uit te oefenen en met 15 als je dagelijks oefenen, volgens Karen Ansel, RD. Schrijf al verbruikt voor een paar dagen calorieën. Geleidelijk het totale aantal calorieën tot hij uw dagelijkse behoeften bereikt. Wees eerlijk met jezelf bij het volgen en consumeren van uw calorieën.

•  Lees voeding labels om uit te vinden hoeveel calorieën in een portie. Weeg je eten om de juiste porties te garanderen. Meet voedsel zoals granen en pasta voor de exacte calorieën tellen. Bezoek websites keten restaurants 'om uit te vinden van de calorieën in take-out items zoals uw dagelijkse kopje joe of ontbijt op de weg.

•  Strength trein. Houd je stofwisseling actief door het houden van uw spiermassa. Een rustende pond van spier zal 30 tot 50 meer calorieën per uur verbranden dan een rustplaats pond vet, zegt Pamela Peeke, MD. Onze spieren beginnen te atrofie indien niet gebruikt vanaf de leeftijd van 30. Ward off spierverlies en misschien winnen spiermassa door krachttraining drie keer per week.

•  oefenen elke dag gedurende ten minste 30 tot 60 minuten. Ga langer 1:59 keer per week voor extra gewichtsverlies. Kies activiteiten die u genieten en kijken ernaar uit om.

Hints

  • Wees realistisch en eerlijk met jezelf. Als je op een elliptische trainer en een tijdschrift lezen voor een uur, het is niet echt te oefenen. Transpiratie is een goede zaak.