Hoe je je lichaam voor te bereiden voor een Juice Fast

Hoe je je lichaam voor te bereiden voor een Juice Fast

De voorbereiding van uw lichaam voor een sap snel hoeft niet een enge ervaring zijn - of een moeilijke. Ik zal niet tegen je liegen en je vertellen dat het gemakkelijk, maar ik zal delen wat werkt voor mij elke keer waag ik beneden het sap vasten pad. Er gaat niets boven een sap snel dat 3 + dagen duurt. Juice vasten is zo'n vreedzame, gezonde ervaring. Ik heb sap uitgebreid gevast en hebben manieren gevonden om mijn lichaam klaar voor de reis krijgen gevonden. Ik hoop dat de volgende tips u helpen zoveel als ze me helpen!

Instructies

•  Ga naar de supermarkt en voorraad op veel vers fruit en groenten, rauwe noten en zaden, en misschien sommige organische, omega eieren en zalm of uw favoriete vis.

•  Koop een klysma kit als je niet al een hebt (Hierover later meer).

•  Start het elimineren van bewerkte voedingsmiddelen, rood vlees, vette voedingsmiddelen, frisdranken, suikerhoudende sappen verwerkt en alles wat niet rauw of in zijn natuurlijke vorm. Tijdens de voorbereiding van uw lichaam voor het sap snel, want je zult het elimineren van andere vormen van eiwitten, kunt u de organische, omega eieren en / of zalm of tonijn toe te voegen aan uw dieet.

•  Binnen een paar dagen van de eerste dag van uw sap snel, elimineren de eieren en vis, consumeren alleen de vers fruit en groenten. Dit is een goed moment om daadwerkelijk beginnen met het opnemen van verse, rauwe sappen in uw dagelijkse voeding om te helpen uw lichaam de uiteindelijke overgang van vast voedsel tot een vloeistof snel.

•  Gedurende de tijd dat je werkt aan ongezonde voedingsmiddelen uit je dieet te elimineren, kunt u een warm water klysma toe te dienen aan uw lichaam helpen zichzelf te ontdoen van giftige stoffen die hoofdpijn en griepachtige symptomen kunnen veroorzaken. Dit zal zorgen voor een veel soepeler ervaring en zal helpen om uw lichaam van het gevoel alsof het net wordt geschokt in alle gezonde rauwe sappen uit een dieet van vlees en verwerkte voedingsmiddelen en dranken.

•  Als u sap snel, je lichaam krijgt de levende enzymen en vitaminen uit de vruchten en groenten recht in je bloedbaan. Genieten van de ervaring. Als je hoofdpijn hebt, denk aan de klysma zal helpen die giftige stoffen uit uw lichaam die de oorzaak is van deze op te heffen. Geniet van het sap vasten ervaring en gezond zijn!

•  Zorg ervoor dat de bronnen hieronder controleren, voor nuttige aanvullende informatie met betrekking tot rauwe sappen, sap vasten, en tips en recepten.

Hints

  • Een warm water klysma bestaat uit volgens de aanwijzingen op de klysma kit en het gebruik van warm water dat is comfortabel om aan te raken. U kunt het sap van een halve citroen toe te voegen voor een aangename, verfrissende ervaring.
  • Ik ben niet een medische professional. Tips in dit artikel zijn uit mijn eigen ervaring. Ieder lichaam is anders. Zoals altijd, raadpleeg dan uw arts voordat u iets nieuws te proberen. Indien u diabeet bent, vermijd te veel vruchtensappen als ze zich tot suiker.