Hoe je je kinderen te eten vezelrijke producten

Het eten van zeer geraffineerde, bewerkte voedingsmiddelen kunnen de kinderen op een pad naar obesitas leiden. Een op de drie kinderen in de VS is zwaarlijvig. Ongecontroleerde, overconsumptie van geraffineerde, "lege calorieën" kan leiden tot hoge bloeddruk, verhoogd cholesterolgehalte en een verhoogd risico op het ontwikkelen van cardiovasculaire diseases.Eating vezelrijke producten zal helpen reguleren bloedsuikerspiegel en bijdragen aan gevoelens van verzadiging te overeten te keren. Onoplosbare vezels gevonden in de schil van groenten en fruit zal helpen uw kinderen regelmatige stoelgang blijven. Oplosbare vezels komt voor in volkoren granen zoals bruine rijst, gierst, haver, quinoa en andere granen, bieden complexe koolhydraten die langer duren om te verteren, het houden van de energie niveaus van stekelige.

Instructies

•  Begin met een hart-gezond ontbijt. Volkoren pannenkoeken gemaakt van volkoren of haver en gegarneerd met gesneden bananen en echte maple syrup is moeilijk te weerstaan. Op schooldagen, dienen direct havermout met gesneden appels en sojamelk en volkoren Engels muffins slathered met pindakaas en (als ze niet kijken), strooi op tarwekiemen en swirl honing bovenop.

•  Pack sandwiches gemaakt van volkoren tarwe en pakketten van ongezouten noten toe te voegen. Bleekselderij en worteltjes en kleine appels en dozen van unsulfured rozijnen zijn allemaal goede vezelrijke keuzes.

•  Vervang alle geraffineerde meelproducten thuis. Maak je eigen pannenkoek en wafel recepten door het mengen van volkoren tarwe, haver, soja en bruine rijst meel met bakpoeder en baking soda. Bewaren in luchtdichte plastic of glazen potjes. Simpelweg toevoegen van vloeistoffen, eieren en zoetstoffen wanneer nodig.

•  Bump up de vezels bij elke maaltijd. Zo dienen volkoren pasta met gestoofde hele tomaten. Hak aardappelen en bak met uien, rozemarijn en knoflook zout. Maal je eigen pindakaas op de gezondheid van voedsel op te slaan en geen suiker niet aan toe te voegen.

•  Voeg gehakte, ongezouten, rauwe noten om koekjes, brood, zoete broodjes en brownies. Het toevoegen van een kwart kop tarwekiemen of rijstzemelen voor zelfgemaakte gebakken goederen direct zijn hoge vezelgehalte verhogen zonder dat de smaak van het eindproduct.

•  Bereid lekkere vezelrijke snacks. Plaats rauwe walnoten in het centrum van rauwe, gesneden data. Slather pindakaas op appelschijfjes. Meng noten met lucht geknald popcorn en spaarzaam voeg zout of schud in een grotere droge papieren zak, het toevoegen van slechts een kleine hoeveelheid olijfolie. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van heerlijke, vezelrijke voedingsmiddelen die kinderen van alle leeftijden kunnen genieten.