Hoe je je gezicht niet zo Puffy Make

Zwellingen in het gezicht, vooral rond de ogen en de bovenste wangen, is een onderwerp dat veel mensen wakker worden in de ochtend. Facial ontsteking heeft vele mogelijke oorzaken, waaronder uitdroging, gebrek aan beweging, slechte voeding, een onregelmatige slaap schema en allergische reactie. Pogingen zijn elk afzonderlijk symptoom van het probleem te behandelen is een tijdrovend en scatter-shot benadering inhoudelijke problemen, maar er zijn enkele algemene remedies die aanzienlijk zwelling van het gezicht veroorzaakt onderlinge gezondheidsproblemen kan verminderen. Een gezwollen gezicht is over het algemeen niet een grote gezondheids-zorg en eenvoudige oplossingen kunnen bieden u opluchting.

Instructies

•  Neem de tijd om na te denken over wat de onderliggende probleem zou kunnen veroorzaken gezicht wallen. Onderzoeken uw dieet, het niveau van de oefening, de hoeveelheid water wordt verbruikt, alcoholgebruik en de algemene levensstijl om mogelijke oorzaken van het probleem te identificeren. Schrijf ze op een stuk papier om uzelf een visuele voorstelling van de mogelijke problemen die moeten worden aangepakt en de benodigde verbeterpunten.

•  Kijk naar je dieet om alle voedingsmiddelen of dranken die kunnen worden veroorzaakt een allergische reactie, een veel voorkomende oorzaak van het gezicht ontsteking te identificeren. Volg uw dieet en zien of uw gezicht wallen heeft de neiging om te verschijnen na het eten van bepaalde voedingsmiddelen. Als dat zo is, ofwel snijd deze voedingsmiddelen uit uw dieet of probeer een antihistaminicum om de allergische reactie tegen te gaan.

•  Gebruik een gezichtsmasker van gemalen papaya en honing. Meng ze met elkaar en verdeel het over je gezicht alsof het een schoonheid masker formule. Laat het werken in uw huid gedurende 20 minuten en spoel je gezicht met koud water.

•  Uitdroging is een van de meest voorkomende oorzaken van het gezicht ontsteking dus drink minstens acht 8-oz. glazen water gedurende de dag, en diuretica zoals koffie en alcohol dat het lichaam uitdrogen te voorkomen. Voeg meer verse groenten en fruit in uw dieet omdat zij zich hoog in watergehalte, en ruwe vitaminen en mineralen die kunnen helpen bij het verbeteren van de conditie van uw huid.

•  Krijgen ten minste acht uur ononderbroken slaap per nacht. Gebruik twee kussens om je hoofd prop op om het overtollige vocht uit het verzamelen van onder de oppervlakte van uw huid 's nachts te voorkomen. Als je wakker wordt in de ochtend genieten van een washandje in koud water een toe te passen op je gezicht voor een paar minuten.

Hints

  • Verbind je met het proberen verschillende behandeling om te zien hoe elk effecten van uw conditie. Sommige individuen hebben een aanleg voor het hebben van zwellingen in het gezicht als gevolg van erfelijkheid; Vraag familieleden als zij of andere familieleden regelmatig te maken hebben met de kwestie.
  • Als wallen in je gezicht terugkomt elke dag zelfs met reguliere behandeling te zoeken een medische raadpleging van een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Een gezwollen gezicht duidt dit meestal op vrij eenvoudige problemen met dieet of gezondheid, maar kan erop wijzen dat een meer ernstige gezondheidsprobleem verbergen net onder de oppervlakte.